Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt ElfBot

zehezar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , pisze tutaj a wlasciwie prosze o skrypt... dlaczego nie pisze w temacie zalozponym przez DejaVu zatytulowanym "Skrypty ElfBot" ? poniewaz temat ten juz dawno upadl .. no bo przeciez po co juz pomoagac ? ;)

Otoz przejde do rzeczy ... potrzebuje skrypta ktory : gdy wbije max lvl tj 717217 char idzie do npc , pisze : hi >> rebirth >> yes . wyjasnie : serv jest taki ze gdy sie z expowiska wychodzi to laduje sie w temple , w temple jest takze ten npc od rebow , mysle ze moze zrobic to tak ze char idzie do labela npc poczym puisze regulke , loga sie i tak w kolko .. jest to mozliwe ? nie usuwac po 1 poscie prosze , jezeli zly dzial to prtzeniesc ale nie do jakiegos odlutnionego miejsca typu kosz -.- dziekuje za uwage i licze na szybka odpowiedz z gory dziekuje serdecznie ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

DAWAĆ MINUSY !!!!!!!!!!! ;D

Opublikowano

Aha o_O fajnie ze ktos pomaga ;x widze jesli chodzi o tibie to forum upadlo ;/ ja nie potrafie pisac skryptow , ale czy trudno komus kto to potrafi napisac skrypt ktory gdy : x level idzie do labela temple nastepnie do npc i pisze regulke jak wyzej ;x nie piszcie mi czasem ze nie da sie tak zrobic , bo znqam pewnego typa z tibii ktory ogarnia c++ i jest w stanie zrobic kazdy skrypt o jaki sie go tylko poprosi , lecz problem w tym ze pobiera oplate za skrypty i hu* bombki strzelil .. jezeli jest tutaj osoba ktora ogarnia te rzeczy to prosze o ten nzafajdany skrypt ;x a i takie male pytanko odnosnie wpt otoz , gdy targetuje potwora ( jezt ich duiuuzoooo) to bot ciagle wpt gubi , zamiast isc do wpt do jakiego szedl na poczatku to w momencie gdy spotka potwora i go zabije bot leci do kolejnego wpt jezeli jest cos , czy skrypt , czy ustawienia targeting i cavebot to bardzo prosze o pomoc ;) posypia sie plusy czy tam jak kto woli minusy ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aha o_O fajnie ze ktos pomaga ;x widze jesli chodzi o tibie to forum upadlo ;/ ja nie potrafie pisac skryptow , ale czy trudno komus kto to potrafi napisac skrypt ktory gdy : x level idzie do labela temple nastepnie do npc i pisze regulke jak wyzej ;x nie piszcie mi czasem ze nie da sie tak zrobic , bo znqam pewnego typa z tibii ktory ogarnia c++ i jest w stanie zrobic kazdy skrypt o jaki sie go tylko poprosi , lecz problem w tym ze pobiera oplate za skrypty i hu* bombki strzelil .. jezeli jest tutaj osoba ktora ogarnia te rzeczy to prosze o ten nzafajdany skrypt ;x a i takie male pytanko odnosnie wpt otoz , gdy targetuje potwora ( jezt ich duiuuzoooo) to bot ciagle wpt gubi , zamiast isc do wpt do jakiego szedl na poczatku to w momencie gdy spotka potwora i go zabije bot leci do kolejnego wpt jezeli jest cos , czy skrypt , czy ustawienia targeting i cavebot to bardzo prosze o pomoc ;) posypia sie plusy czy tam jak kto woli minusy ;D

bo po co sie uczyc, co nie ?

jak ktos moze cos zrobic za ciebie ;)

ogarnij sobie zemienne, wiem pewnie ci sie nie chce

http://www.tibiabot.com.pl/topics15/zmienne-variables-vt69.htm

if[$level >= [font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]
[left] 717217] gotolabel NPC 

[/left]

[/size][/font]

reszty nie rozumie ty chcesz ze jak char ci wbije jakis poziom idzie cos pisze loga i drugim charem ma grac i potem 3 i tak w kółko?

12345ab.jpg

Opublikowano

chcialbym pisac skrypty , ale czasu nie mam zbytnio ;/

reszty nie rozumie ty chcesz ze jak char ci wbije jakis poziom idzie cos pisze loga i drugim charem ma grac i potem 3 i tak w kółko?
nie o to mi chodzi ;D po prostu , jezeli wbije 717217 idzie do labela temple , w temple podchodzi do goscia i pisze : hi > rebirth > yes. robie reba to mnie wylogowuje , pozniej sie sam loguje na ta sama postac ( mam skrypt na loga ) i expi dalej tzn wbija 717217 i tak w kolko ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

byl blad maly ten nizej powinen dzialac.

pamietaj ze musisz miec label o nazwie

temple bo taki podales

if [$level >= 717217] gotolabel [font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]
[left]temple [/left]
[/size][/font]

umnie to dziala jezeli ci nie dziala to moze zle robisz wtp i lable

do drugiego pytania to pewnie masz ustawione

node

pozmieniaj to na

stand

node oznacza ze jak bot przejdzie ten punkt to idzie do nastepnego 

12345ab.jpg

Opublikowano

synek .. Ty nie badz taki madry -.- wymadrujesz sie a sam pewnie myslisz 'jak to kurde zrobic' ... ogolnie moje wpt sa skomplikowane gdyz serv jest taki ze male sa expowiska i trzeba latac z tp do tp.. nieraz jest tak ze gdzies na 50 wpt mam wpt pod npc action a w nim cala regulka i gdy expi expi nagle go zblokuja , gubi wpt i zasuwa po kolejnych az trawi do tego na odpowiedznim expowisku , po drodze jest jeszcze kilka razy hi >rebirth >yes .. dlategoz potrzebny mi ten skrypt zeby wyeliminowac regulke z npc z co kazdego 50 wpt ... tak wiec Koooocie , jak mozesz to napisz mi taki skrypt ktory bedzie dzialal gdy x lvl to leci do labela temple ;) z gory dzieki ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

if [$level >= 717217] goto 'temple'

i co, może powiesz że ten skrypt nie jest banałem?

byś chociaż zobaczył w tym temacie dejavu że to ja z nim cały czas dawałem skrypty

oczywiście zmienna level może niezawsze musi działać

kiedyś byla taka strona z wszystkimi zmiennymi globalnymi i funkcjami elfbota, lecz strona padła :/

oo jednak znalazłem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie bylo mnie dluzszy czas .. co do skrypta , to wgl nie dziala -.- nie daloby rady jakos inaczej tego zrobic ? ;x i jesli mozna , to czy moglbys mi napisac skrypt ktory : gdy ma 8 lvl uzyje exevo holy natomiast gdy 300 to juz uzyje energy bomb . da rade cos takiego zrobic ? to bedzie cos w tym stylu ? >>> if [$level = 8] {say 'exevo holy'} | if [$level >= 300] {say 'energy bomb'} dobrze mysle czy wszystko pogmatwalem ? :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Siema , pisze tutaj a wlasciwie prosze o skrypt... dlaczego nie pisze w temacie zalozponym przez DejaVu zatytulowanym "Skrypty ElfBot" ? poniewaz temat ten juz dawno upadl .. no bo przeciez po co juz pomoagac ? ;)

Otoz przejde do rzeczy ... potrzebuje skrypta ktory : gdy wbije max lvl tj 717217 char idzie do npc , pisze : hi >> rebirth >> yes . wyjasnie : serv jest taki ze gdy sie z expowiska wychodzi to laduje sie w temple , w temple jest takze ten npc od rebow , mysle ze moze zrobic to tak ze char idzie do labela npc poczym puisze regulke , loga sie i tak w kolko .. jest to mozliwe ? nie usuwac po 1 poscie prosze , jezeli zly dzial to prtzeniesc ale nie do jakiegos odlutnionego miejsca typu kosz -.- dziekuje za uwage i licze na szybka odpowiedz z gory dziekuje serdecznie ;D

Zrób mi skrypt na ptk z sms shop od lvl i zeby vip byl tez od lvl ;p (byle jaki lvl ja sobie pozniej to pozmieniam ;p ) FAST!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...