Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Nabijanie K:D z przyjacielem :)

Gift3232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie, wytłumaczę wam jak nabić sobie Kill:Death ratio czyli zabójstwa dzielone na śmierci

Potrzebne :

1.Przynajmniej 2/3 osoby ( z tobą 3/4 )

2.Pusty serwer (najlepiej prywatny, albo na taki gdzie nikt nie wejdzie )

mapa bez róznicy, tak samo tryb gry

dobra teraz przechodzimy do rzeczy

Jest Gra 2 vs 2

ty z znajomym kontra 2 twoich koleżków

Idziecie na powiedzmy Pkt A

najlepiej jakby kazdy grał Medykiem gdyż ma mozliwość wskrzeszania

I trick polega na tym

Stoicie na przeciwko siebie

i Ja ( gracz A ) zabijam Gracza C (przeciwnik)

po czym gracz D go wskrzesza, potem w drugą strone, ja padam i gracz B (teammate) mnie reanimuje

Proste?

Jak nie kumacie moge nagrać filmik :)

Opublikowano

Stare, znane i możliwy ban. Jest to nic innego jak stats-padding, ktoś Cię nagra i ban. Prywatne serwery także muszą przestrzegać zasad a kickanie wszystkich jak leci może grozić zgłoszeniem operatora serwera. Dodatkowo trzeba siedzieć na adminie i nic innego jak kickać, nuda.

Opublikowano

Dobre to może dla kogoś z ratio poniżej 1.0 bo powyżej tylko tracisz. chyba że źle zrozumiałem. Jak dla mnie takie coś to tylko lamerstwo. Potem latają tacy z nie wiadomo jakim ratio a z skillem równym zerze...

Opublikowano

Tak jak pisze Googlus grozi banem .

Znowu boostowanie jest nudne .Ja często trafiam na takie serwery i niszczę im zabawę :D

A tak z innej beczki .Dlaczego najważniejsze tematy poszły do kosza ?

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Coś źle zrozumiałeś. Ratio będzie rosło zawsze bo jak ktoś cię wskrzesza to nie nabija ci killa przecież. Moim zdaniem to jest głupie, chyba że ktoś chce jakiś nieśmiertelnik od kolegi to może jednorazowo to zrobić ale bez przesady, nabijać na tym lvle. Niby każdemu z was się to opłaca, bo każdy dostaje po 100+ pkt. Za wskrzeszanie też są.

Tak samo jak UP

Co się stało z działem?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Gość malutki688
Opublikowano

nie nie musisz wlasnie widze

http://battlelog.bat...17/1/371321242/

w ten weekend nie odpuszcze pojdzie ze 30 raportow:)

edit

nice 7 medali za nemezisa a jeszcze nie masz orzelka i jeszcze masz raport wlaczone

5 raportow w 10 min poczkeaj do weekendu cwaniaku

@2 x down zaqmknij morde, jak jestes taki mocny to dawaj na jety cwaniaku i zobaczymy kto jest gimbusem, mozny w gebvie jestes ale wydaje mi sie ze z refleksem i skillem to juz gorzej.jak ktos jest neo i ma 10 lat to dlaczego nie raportowac?walsnie wiekszosc cheaterow to dzieci ktore nie potrafia normalnie grac i nie pitol tu o tym ze to nie moja sprawa czy ktos cituje czy nie.niech sobie nabja kd bo mi to nie przeszkadza i innym raczej tez nie ale cheaty to juz co innego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...