Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] z odpalaniem hacków

Limol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :)

Niedawno kupilem lapka z win 7 64 bit

Nie gralem w warra z 3 miechy. mam problem z odpaleniem każdego cheata wgl nie pojawia się menu w hackach d3d chociaż mam C++ redistributable 2010, net frameworka 4,0 po wersje 64 bitowe i odpalam jako admin :( co mam zrobić??

PS: jakie hacki polecacie?? dawno już nie pykalem :) a chcialbym se podciągnąć staty :) może ktoś wypuścil coś dzialającego z invisible??

PZDr.

Opublikowano

d1vidq mi tego hacka wykrywa chociaż menu się pojawia :)

co do sirosa nie lubie jego hacków bo polowa funkcji wywala do pulpitu :P

Jest coś innego niż redbull co by dzialaloz aimem albo invisible??

Opublikowano

W cs'a gralem nie kręci mnie :P a hacki mi dzialają tylę że nie ma żądnych pożądnych bo kolega AdrenalinaPL się opier*ala i nie robi swoich zajebiaszczych D3D

Opublikowano

siro nie wywala a uzywam chams, no recoil, super no spread, NFD, stamina, all slots, crosshair, always ammo, czasami rapid fire i unl ammo ale rapid fire tylko do 2 maks ;d wiec spokojnie na tym mozesz szalec ;d a co do hackow to tak jak areq94 powiedzial i musi dzialac ;d w sirosix najlepszy jest injector adrenaliny bo na innych menu mi sie nie pojawialo ;d mam nadzieje ze pomoglem ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

prawda. Siros nie wywala i też mam win7 64bit. Ogólnie powiem tak, co do hacków wszystkie undetected mi działają i nigdy nie crashują. Nawet jak powłączam wszystkie opcje moge grać 2h i nic. Może wyłącz antywira :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...