Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Metin2 opisy klas jakie eq buildy itp (zdaniem 12 latka)

LubieGraMxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ;P

Zacznijmy od tego że powiem Wam kilka słów o mnie . Mam 12 lat (chodze do kl 5) nazywam się adrian w metka zaczełem grać jak miałem lat 8 a namówił mnie do tego kuzyn , echh wtedy metin2 to była piękna gra:)

0 cheaterów ceny nie były tak wywalone w kosmos np aura 5kk ale to też wiązało się z trudniejszym zarabianiem więc ja nic nie mam do tych cen np ostatnio aura jeszcze chodziła 100kk (s18) ale za to kamień duchowy chodził 1kkk więc dropnełeś takiego sobie oto kamolka i juz 1kkk czyli 10x aura :)) . Aktualne ceny mi się podobają :)

1. Zacznijmy może od serwerów Polski ( nie można ich porównywać do serwerów prywatnych ^^)

WOJOWNIK

Hmm zrobiłem sobie wojownika no ale co dalej?? no już Wam mówię na początek idziemy podexpic sobie 5 lvl . Okey mamy ten 5 lvl i co teraz ? No i tu się zaczyna milion tematów KIM GRAC JAKI SERWER WYBRAC ITP . Coś napisze o tych klasach co do woja.

Body : Jest to klasa dobra zarówno w expie jak i w pvp . Miłe expienie jest możliwe od lvlka 61 no ale jedni se pomyślą o kur** do 61 to zajmie mi lata:))

ależ nie to może zająć z 1 miesiąc zależy czy grasz fair czy nie ale o tym później

w pvp od lvl 40 jesteśmy nieźli oki wziełem sobie bodego co dalej ? klikamy podnieś umiejętność lub literke V na klawiaturze ja mam swój uniwersalny układ skili Aura > Berek > Wirek > 3stronne > Szarża . O kurcze chyba zepsuła mi sie postać ponieważ nie moge dodać pkt um tzn niby dodaje ale ich nie widać . Juz wyjasniam wystarczy kliknąć na klawiaturze ESC i zmień postać :) A pkty statusu :

siła 2 wit 1 jeżeli mamy to all na max to zręczność no i mana.

Mental : Jest to klasa mocna w expie i nie najgorsza w pvp . Exp idzie wyśmienicie ponieważ jak załączymy nasz PRO ELO ELO ELO skill ( silne ) to nikt nas nie pokona z mobów (nie gadam o Grocie ) więc exp do 75 jest wyśmienity:)) . Pkty um? oczywiście mój uniwersalny build Silne > duchowe > walnięcie > tapek > Kometa a pkty statusu all w wit potem all w siłe i potem all w zreka no i mana.

Fuck YEAAAHH mam swoją pro elo elo profesję :D . No to teraz nabijamy lvle eq robimy według własnego uznania . Uwaga czytanie skili to ta jakby obowiązek !!

O mamy juz nasz upragniony 65 teraz rozpisuje eq:

BODY:

Bojowy +9 ( najlepiej 10 luda , przerabiając na trytona mamy 2x luda więc jak pociągniemy z szarży to miasta niema :D ) KD sury woja ninjy +4

Boga +9 ( przydałoby sie hp lub najlepiej juz potem stalka z hp i abs typu 15 miecze ale to już zależy kto ile gra i wydaje na is) kd defa uchyłki speeda +4

Żelak +9 ( 10 luda lub 15 magia , jak wejdzie to i to TO JEST TAKA SIŁA !! )

Srebrna +9 ( 10 luda lub 15 magia , ..-..)

Ebo +9 ( 10 luda lub 15 magia , ..-..)

Butki ( Najlepiej fenki +9 2k hp i abs np odp miecze 15)

Naszyjnik ( najlepiej z niebiańskich łez ponieważ ma 20 szycie boony to 2k hp i np abs 15 miecze )

Ninja

1. Expimy do 5 ta jak wojem tylko tutaj jest sposób na exp ta jakby:) kupujemy se łuczek strzałki idziemy na bo lurować i expresowo wbijamy 35 :) robimy boja itp . Ja tutaj nie bede dużo pisać o expie tylko o buildach i eq :)

Profesja

Dagger - Tą postacią nie jest za łatwo grać ale ta jak archerem kupujemy łuk sr +30 marmurki i wioo , Ta postać jest bardzo dobra do pvp build skilowy to Zasadzka > wirujacy > szybki atak > chmura > krycie się

Build statusowy ZRECZNOŚĆ 2 wit 1 potem jak wit i zreka bedzie max to maxujemy w siłe a potem w mane

Archer - Exp wygląda ta jak daggerem ale w pvp jest niestety mocniejsza Build umiejętności Ognista > trująca > bezszelestny chłód > powtarzalny strzał > deszcz strzał

Build statusowy tak samo jak u daggera

BONY

Bony są u archera jak i u daggera te same:) bo to pl nie priv:)

Smocze noże +9 ( najlepiej 10 luda to bedzie kox ) kd woja ninjy sury +4

EBO ( 10 luda lub 15 magia)

Srebrna ( 10 luda lub 15 magia)

Funkcja lub stalka ( bony hp i abs typu 15 miecze nie konieczne) Kd defa uchyłki speeda +4

buty , naszyjnik ( 2k hp i abs np miecze)

Hełmik ( 10 luda lub 15 magia )

Jutro dokończe pla i zrobie priva sorki ale teraz leci kozacki film :F

Opublikowano

Ogarnij trochę estetykę. Pozmieniaj to tak aby czytało się łatwiej ,a i wszystko dało się łatwo znaleźć. Tzn.zaznacz jakoś nowe tytuły.

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...