Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metinologia ( Dawny SSMT2)

gat2lzug

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W weekenda wystartował serwer Metinologia ( Dawny zajebisty SSMT2 ). Postaci 80% osob albo wiecej zostaly zbugowane a GM nic na to nie poradził. Przez ten czas, kiedy '' naprawiali i dodawali inne rzeczy '' pisali na stronce, żeby wysyłać smsy. Teraz serwer jest off od 2-3 dni bo cos sie stalo. Zlukajcie co pisze na stronie gł. : Nasz serwer zostal zaatakowany przez ''HAKERA'' (taki z niego haker jak ze mnie adwokat ;] ) start za dzien/dwa naprawiamy to co nam nagrzebal leszczyk... ;] jezeli chcecie wspomoc serwer to : Prosimy o wysłanie wiadomoci SMS na numer: 91955 w treci wiadomoci wpisujšc: PLN.RPN9E6E . Powtarzam'' Prosimy o wysłanie wiadomoci SMS na numer: 91955 w treci wiadomoci wpisujšc: PLN.RPN9E6E '' . Więc uwaga. Radze nie wysylac smsów, gdyż to pewnie serwer dla zarobku, a to żeby byl off pewnie GMowie zaplanowali. Zrobili tak, zeby sie gracze najarali a potem jeb off, bo kaska sie skonczyla pewnie. To moje zdanie, a Wy co o tym sądzicie?

Opublikowano

SSMT2 byl syfem a ten wspanialy wlasciciel chce z was wyssac kaske w prosty sposob :)

Poszukajcie innego serwera ten zapewne nie wstanie a to jest taki pic by ludzia spoonsorowali ich :D

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...