Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre Technikum/Liceum z klasa informatyczną w Lublinie

NetBeans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, znacie jakieś? Nie interesują mnie rankingi. A może sami chodzicie?

@Edit

Dobra, czyli wyłonił się chemik i 2 energetyczno-informatyczna. Wiecie coś więcej o tych szkołach, może wy albo znajomi do nich chodzicie?

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Opublikowano

Nie nie mieszkam w Lublinie. Żałosny to jesteś ty i to, że odpowiadasz sobie sam na pytania, które mi zadajesz. HAHAHA.

mateq

TU

Opublikowano

Mysle, ze najlepszym rozwiazaniem jest jak sam pozwiedzasz szkoly i wybierzesz ta, ktora Ci bedzie najbardziej pasowala. Pod wzgledem poziomu nauczania i dojazdu.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

masz w necie progi punktowe i inne syfy typu jakies osiagniecia uczniow czy nie, wejdz na strone szkoly a nie wymyslacie ludzie kolejne glupie i zbedne tematy.. Od tego sa rankigi szkol

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

@adix112

Głupi jesteś czy nie umiesz czytać? Przecież napisałem, że te rankingi gówno mnie obchodzą więc po co mi mówisz, żebym je przejrzał. Naucz się czytania ze zrozumieniem i dopiero wtedy wróć na forum bo to co piszesz jest po prostu głupie i nie związane z moim tematem.

mateq

TU

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu zainteresował się różnego rodzaju dniami otwartymi w różnych szkołach, zaznajomił się z ofertą, poświęcił trochę czasu na podpytanie np. u korepetytorów, którą szkołę by polecali.

Opublikowano

@adix112

Głupi jesteś czy nie umiesz czytać? Przecież napisałem, że te rankingi gówno mnie obchodzą więc po co mi mówisz, żebym je przejrzał. Naucz się czytania ze zrozumieniem i dopiero wtedy wróć na forum bo to co piszesz jest po prostu głupie i nie związane z moim tematem.

To ty najwidoczniej jesteś głupi jeżeli z takim czymś zwracasz się na forum. GDZIE napisałeś o tych rankingach bo nie widzę ??

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ty jesteś najwidoczniej głupi bo jeszcze nie zrozumiałeś, że to co masz do powiedzenia kompletnie mnie nie interesuje i nie wprowadzasz niczego nowego do tematu, ale czego można się spodziewać po kimś kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem i nie rozumie sensu tematu.

Na dodatek sądząc po twoim podpisie mieszkasz w okolicach Olsztyna a wypowiadasz się w temacie stricte związanym z Lublinem co jeszcze bardziej udowadnia, że jesteś głupi i wypowiadasz się o czymś o czym nie masz najmniejszego pojęcia.

mateq

TU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...