Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Divine-World - najlepsza postać do pvp ?

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaka jest najlepsza postać pod pvp, na serwerze divine world ? Nigdy tam nie grałem, a mam ochotę. Czy sura wp się dobrze sprawuje?

Opublikowano

Szaman ,bo tak czy siak później bez szaman już nie poexpisz ,a bony na szamanów wkłada mało ludzi + dużo inta można włożyć. Sura wp -only exp . I nie ten dział

Opublikowano

Spinacie się o dział, jakby wam ktoś umarł. Mamy wielu moderatorów, to przeniosą, spokojnie ludzie : ) To jest ich robota, nie znalazłem innego działu, to pieprznąłęm tutaj.

Spokojnie, mam takie programy na prywatne serwery, że po tygodniu będą mi isowcy palce lizać. Więc mówicie, że mental jest dobry? A ten, jest tam coś takiego jak: Niewrażliwka na upadki ?

Opublikowano

Tak, masz niewrażliwy na upadki jak włączasz ciało. Mental jest dobry do pvp, na 180lv+ w pvp lepiej już bd z 1ręczną. A co do surki to Bm kosa w pvp

kuzyk2.png
Opublikowano

Szczerze to szaman buff moim zdaniem najlepszy do PvP. Ma duże obrażenia magiczne. Wszystko najlepiej wkładać w inte i pż może z 1 item z krytem i git :)

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Opublikowano

Szczerze to szaman buff moim zdaniem najlepszy do PvP. Ma duże obrażenia magiczne. Wszystko najlepiej wkładać w inte i pż może z 1 item z krytem i git :)

Ta, full na magię i ten szamanek gryzie glebę.

@UP, padłem na pysk :/ Nie udzielaj się tam, gdzie nie masz o czymś pojęcia (nie grałeś na DWS2 a próbujesz radzić..)

Na tym żałosnym serwerku WP kosi, ale jak HITUJE a nie TRAFIA SKILLAMI ;)

1367591241-U459639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...