Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Permissions dla ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem a mianowicie nie wiem jakie mogę dac prawa dla Vip, Super Vip oraz normalnemu graczowi [Gracz]. Proszę o pomoc

Opublikowano

AntiHack,AuthMe,AutoSave,BigBrother,ChestShop,Citizens,CookieMonster,craftscripts,Essentials,FalseBook,FoundDiamonds

,GroupManager,HeroicDeath,HideLogin,iConomy,Jobs,KiwiAdmin,lib,LWC,MagicCarpet,MobArena,MotherNature,PermissionsEx

,PluginMetrics,SimpleCensor,SimpleReserve,Warpz0r,WorldEdit,WorldGuard

To są wszystkie pluginy jakie mam. Jeszcze jak jakieś przydatne pluginki znasz możesz podac :)

Opublikowano

A więc dodajesz w permissions grupę vip i super vip, tak jak są inne grupy dodane, w inheritance wpisz Member lub gracz(pierwsza domyślna ranga), teraz poszukaj w internecie permissions do swoich pluginów, podstawowe dodaj dla grupy domyślnej, resztę te dodatkowe do vip, super vip, np możliwość tworzenia warpów, zakładania frakcji, potrzebujesz wtedy pluginu factions.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...