Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki

CoJaTuNieRobie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak mam problem bo zrobilem formata kompa i wszystko pieknie zaistalowalem oprucz sterownikow karty dzwiekowej i teraz nasuwa sie pytanie czy wy mozecie mi pomóc

( nie wiem podac jakis link do dobrego sterownika do mojego kompa)

Mam koputer xp 512mb ram

Nazwa płyty głównej ECS P4VXASD2+

ID płyty głównej 62-0310-001131-00101111-040201-VIA_P6$P4VXASD2+_P4VXASD2+ RELEASE 03/10/2003

wiec prosze o pomoc jeśli coś źle zrobilem to przepraszam licze na poprawienie od was

Jakies bardziej szczególne pytania dotyczące kopmutera pisać w odpowiedziach xD:)

Nie wiem co może oznaczać to ale jak sprawdzam programem Everest Multimedia to tam w dzwiek Pci mam takie o cos

VIA AC'97 Enhanced Audio Controller nie wiem co to oznacza ale dzwieku nie mam więc prosze o pomoc :(

Opublikowano

Prawdopodobnie te sterowniki będą dobre:

http://www.programs.pl/program,682,Realtek_AC97_Audio_Driver.html

A mógłbys mi wytłumaczyc jak ma to zadziałac sory ze jestem taki nie jasny ale to dla mnie czarna magia

A tak apropo pisze ze nie jest zgodne z moim systemem to co mam kontynuowac czy nie wiem help :/

Opublikowano

To działa w ten sposób, że instalujesz i tyle. To jest sterownik do karty dźwiękowej. C:

Może zmień tam z systemu 32-bitowego na 64-bitowy. A tak w ogóle, jaki masz system?

Opublikowano

To działa w ten sposób, że instalujesz i tyle. To jest sterownik do karty dźwiękowej. C:

Może zmień tam z systemu 32-bitowego na 64-bitowy. A tak w ogóle, jaki masz system?

32 bitowy :)

jeszcze moge napisac cos z typem magistrlai jesli potrzebne

Opublikowano

VIA Service Pack (4 in 1) MUSI być zainstalowany bo to do obsługi płyty, bez tego dzwięk może nie działać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

VIA Service Pack (4 in 1) MUSI być zainstalowany bo to do obsługi płyty, bez tego dzwięk może nie działać

Działa wszystko zajebis** gry bedą mi juz działac?

Opublikowano

przecież masz na stronie tylko pobrac i zainstalować, chyba ze masz karte włożoną to ściąg do niej sterowniki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...