Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTF?! Minecraft GiftCode

.: Cruzzu :.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Na szybko - Dzis chce wejsc na minecrafta loguje sie I BUM! pisze, że nie jestem premium userem ((Tak jakbym nie wykorzystał GiftCode'a))

Na loozie postanowiłem wpisać go na stronie po raz drugi ale tu nagle mi pisze, że mój gift code nie istnieje albo jest aktualnie używany

What The Fuck!?

PomocY! Wczoraj wszystko chodziło jak marzenie.

Nie obchodzi mnie czy dasz mi - czy dasz mi +.

Zależy mi na tym,żeby ci pomóc,a nie na statystykach.

Jeżeli zrobię coś źle,lub mój post ci się nie podoba,po prostu daj co chcesz i nie krytykuj publicznie.

31055485505038501678.png

Opublikowano

44zł.

Kupywałem 3/4 dni temu i śmigało aż miło.

Jeżeli zrobię coś źle,lub mój post ci się nie podoba,po prostu daj co chcesz i nie krytykuj publicznie.

31055485505038501678.png

Opublikowano

Z Allegro.

31055485505038501678.png

Opublikowano

Nie, kupywałem z tego linku :

http://allegro.pl/mi...2115465502.html

31055485505038501678.png

Opublikowano

Nie gadajcie niektóre gift cody z allegro sa oszukane ale ja kupowałem z zaufanego źródła (oczywiscie allegro xD) to mi smiga juz prawie dwa lata :) na przyszłość pamiętaj żeby sprawdzać czy ma dużo pozytywów a co to doplacic 5 zl i mieć dzialajacego napisz do tego kto ci go sprzedał przedstaw mu problem.

Opublikowano

Za 44zł złoty Nie kupuj. Są za tanie i są kradzione

Kup sobie za powyżej 60zł, Lub kup gdzie indziej, bo na allegro

Nie ma zaufanych osób sprzedających Gift Cod'y

UP@ Jak sie kupuje te droższe, to napewno będzie śmigało, że aż miło. :D

@Down, Ma 2 lata Ma :)

Opublikowano

@Fatalityy

Wiesz co, spierdalaj.

NIE PIERDOL ZE TOBIE DZIALA BO SUPER Pr0 El0 OD ZIOMALA KUPIŁEŚ Z ALLEGRO I SIĘ KURWA JARASZ ŻE CI CHODZI W HUJ CZASU.

MNIE OJEBALI O PRAWIE 5 DYSZEK WIĘC NIE DOPIERDALAJ SIE NABIJAJĄC POSTY JEŻELI GÓWNO KURWA W TYM MOŻESZ ZROBIĆ.

@Edit

Co dziwniejsze, w hoy ludzi od niego kupiło i nawet mój kumpel i jemu wszystko ładnie śmiga - JAK?!

31055485505038501678.png

Opublikowano

Po co kupować na allegro za 44 zł kiedy gift code przestaje działać po tygodniu, lepiej kupić na fabrykakluczy.pl tam cię nie oszukają i masz za 50 zł gift code to tylko 6 zł drożej.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Po co kupować na allegro za 44 zł kiedy gift code przestaje działać po tygodniu, lepiej kupić na fabrykakluczy.pl tam cię nie oszukają i masz za 50 zł gift code to tylko 6 zł drożej.

Nieważne gdzie on jest kupiony, i tak jest dożywotni, więc jak może przestać działać po tygodniu?

Po prostu albo Cię oszukali, albo kupiłeś kod, a on przed wykorzystaniem go wysłał do supportu

prośbę o usunięcie.

OndteAw.png

Opublikowano

Dobra LUDZIE, wy tępe debile ((Bo inaczej tych ludzi nazwać nie umiem))

NIE POUCZAJCIE MNIE TERAZ PO FAKCIE SKĄD MAM KUPYWAĆ GIFT CODE'A SKORO I TAK JUŻ MNIE WYRUCHALI!??!

JAK NIE UMIECIE W ŻADNYM PIZDZIELSKIM SPOSOBIE POMÓC TO SIE KURWA NIE UDZIELAJCIE!

31055485505038501678.png

Opublikowano

nie przeklina tez bym sie wkurwil, zrob tak daj mu negatywa daj do allegro i ma przejebane chłop.

synga.jpgPomogłem ? kliknij lubie to ! = )

Opublikowano

To, że może takie tępe dzieci które chcą nabić posty tym, że piszą po fakcie gdize kupić i że on to kupił tu a nie tam i jemu to świetnie wszystko działa, a takie posty huja wnoszą do tematu.

@Topic

O dziwo jakoś mój kumpel i wgle w hoy innych lduzi kupywało z tej samej aukcji i im na normalu działa - To co Kur*a uwziął by się specjalnie na mnie?

31055485505038501678.png

Opublikowano

Hmm,hmm tylko ciekawe czy

a) To GG jest Prawdziwe

B) Czy kiedykolwiek na nie wbije.

31055485505038501678.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...