Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]lagi powróciły

Wiiitam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie zainstalowałem od nowa cs bo miałem problem.I zainstalowałem i gdy troche pogram gra sie zacina są lagi.Wiecie o co z tym chodzi?Prosze o pomoc

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Mam lagi.Chodzi o to że jak troche pogram z 10 minut to pózniej jak chodze to mam lagi co pare kroków a mam wszystkie programy wyłączone.

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Raczej to nie wina neta. kiedyś grałem na tym samym łączu teraz mam troszke szybsze i nie miałem lagów.Ping mam po 50-55 a jak gram na 1000fps też są lagi obojętnie na jakim.A jak np gram call of duty mod i są szybsze postacie to bardzo duże lagi są.

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Serwery są polskie bo tylko na polskich gram i lagów nie ma przez neta.Mam router i u siostry na kompie sprawdzałem chodzi dobrze nawet kiedy obydwa są komputery włączone.Więc nie wiem o co chodzi z tym.I tak na każdym serwerze a jak włączę przeglądarkę i pożniej po godzinie chce pograć to nawet ruszyć się nie idzie.

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

używałeś Combo fixa ? Jeśli nie to spróbuj, i zawsze dobrze jest czasami wyczyścić rejestr za pomocą ccleaner.

Zainstaluj też program GameBoster mi znacznie pomaga :)

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Opublikowano

Nie widziałem że autor pisał, albo ktoś inny że używał komend ;D

Spróbuj:

Wysoki ping, lagi, ściny?

Dodaj do configu lub wpisz w konsoli następujące komendy:

cl_rate "20000"

rate "25000"

cl_cmdrate "101"

cl_updaterate "101"

cl_cmdbackup "2"

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...