Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak odpalić kilka FB naraz ?

pankal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Próbuje odpalić kilka fishbotów naraz, ale jest mały tzn. duży problem :D. Otóż kiedyś robiłem tak, że w notatniku pisałem metin2client.bin i zapisywałem jako metin2.bat - lub drugim sposobem - wpisywałem w notatniku start metin2client.bin i zapisywałem jako start.bat. Teraz też tak zrobiłem, ale pliki w metinie nie chcą mi się podmienić. Jedyne obejście, które mi działa to jest zmiana pliku metin2client.bin na metin2client.exe. I tu pojawia się problem, ponieważ żeby odpalić kilka FB potrzebne jest kilka obejść, w których musi pisać "start metin2client.bin" potem "start metin2client2.bin" itd. A ja tak nie mogę zrobić... Jedynie, że da się jakoś ustawić, aby w obejściu "metin2client.exe" odpalał mi się metin2client.bin i metin2client2.bin ( nie wiem czy na tym to polega, ale wydaje mi się ze tak). Widziałem że kilka osób na forum też miały ten problem...

Z góry dzięki - lajki

Opublikowano

Szczerze nie rozumiem co piszesz, ale jesli chodzi o fb erpela to robisz tak ;

odpalasz metka, logujesz sie wlaczasz m2fish i uruchamiasz w metku

nastepny metin i tak samo logujesz sie odpalasz m2fish i klikasz na metka, juz masz 2 boty

pozniej kolejny logujesz sie m2fish i kolejne

ja tak odpalam 5 botow i mi dziala

odpalam jednym plikiem - metin2mod_pl zadnymi m2client2 3 4 5 6 bin tylko zwyklym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...