Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Dedykami Polskimi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem mieszkam we Wloszech, na byle jaki priv wejde Polski to mam straszne lagi mianowicie loguje sie do miasta i wszystko stoji w miejscu moby postacie NPC nie moge otworzyc nic, i po jakims czasie mnie wywala . Jedynie co zauwazylem to ze jak gram z rana sa mniejsze lagi i po 15 min udaje mi sie grac. Czy to mozliwe ze blokuja zagranicze IP ?albo jakos spowalniaja? Licze na wasza pomoc beda +

sygnatura.jpg
Opublikowano

Być może to dlatego że hostują je polskie maszynownie i odległość między państwami jest dosyć spora.

Ale żeby ,aż takie duże lagi.

Grało się kiedyś na chińskich serverach przy expieniu kickało co minuta, ale bez przesady

Opublikowano

No niestety, nic nie poradzisz. Polskie serwery nie mają zbyt dobrych maszyn + jeszcze ta odległość...

Skoro masz takie lagi na PL to nic nie poradzimy.

Nowicjusz
Opublikowano

a problemy z netem jakieś masz? jak wchodzisz na ich stronę logowania, czy coś to też jakoś muli, czy jest normalnie?

66911756644181010530.png

black & white.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...