Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEGAPROBLEM] ŁADOWANIE ;[

lukasz190497

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pewien problem. Otóż ostatnio NFS zaczął mnie wkur...Przy necie 6 mb wyścigi ładują sie jakbym miał z 500kb ;/ (Najgorzej jak jest 8 osob)

Da się coś z tym zrobić?

Dodam, że zapora wyłączona, antyvirka w pasku nie ma, czyli też wyłączony (Nie mogę wyłączyć ochrony przed wirusami w centrum zabezpieczeń :P)

Ściągnąłem CCleaner i oczyściłem

Ściągnąłem Tune Up Utitlies też wszystko oczyściłem i nadal nic! W tym tune Up jest taka opcja skróć czas reakcji a tam wpisane zawsze jest "nfsw.exe".Nawet jeśli to odznacze to nadal nic! Nie wiem co robić! ;[

Opublikowano

Zainstaluj ponownie nfs world a jeśli to nic nie da to znaczy albo że masz słaby Procesor(Komputer Itp..) lub masz za mało ram na grę lub Internet jest za słaby na grę(Chodź w internet Wątpię że jest za mały)

11cbdc1.png

Opublikowano

2 gb ram to mało? Hmm z komputerkiem to chyba nie jest związane :P

Jest jakis program żeby więcej ramu na nfs szło? bo jak miałem minecrafta to przez jave szło ale tu całkiem cos innego :P

Opublikowano

A może ci, z którymi robisz wyścig mają słabego neta? Jak masz tak nawet przy wyścigach z npc, to redownload launchera i reinstal gry.

@edit

Droga superwiki napisałaś:

No to spróbuj Odinstalować nfs world i zainstalować ponownie może coś to da :P

A ja dałem pomysł z redownloadem (ponownym ściągnięciem) launchera. Czyli to nie to samo :P. A co do neta, to nawet 1 gracz może zamulić wyścig, bo on zaczyna się, gdy wszyscy gracze są już gotowi.

2x@edit

:DDDDDDDDD

I wzajemnie :DDDDDD

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Skorpionie on ma tak z każdymi nie sądzę by każdy Polak który gra w nfs miał taki słaby internet :O a 2 powód z reinstalacją gry podałam już w wcześniejszym Poście ;)

@edit

No oki Skorpionku troszkę Przeoczyłam treść ;):D ps: Dziękuje za lika :D

11cbdc1.png

Opublikowano

Użyj GameBoostera, ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza. Może ktoś z domowników korzysta jeszcze z internetu?

Opublikowano

Ściągnąłem nowego launchera i zainstalowałem :P Zobacze jak śmiga :)

Coś nie chce mi sie wierzyć że 1 gracz zamula cały wyścig...ja mam tak za kazdym razem ! ;/

Użyj GameBoostera, ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza. Może ktoś z domowników korzysta jeszcze z internetu?

Tylko ja z neta korzystam w domu :P Game Booster juz uzywam razem z TuneUp

Jakie programy na łącze jeszcze polecacie?

Opublikowano

Jak pomógł to się cieszę :) Autorów którzy ci pomogli powinieneś nagrodzić "Lubie To" ^^ ale nie musisz to twoja wola ;) z zwrotu grzecznościowego by wypadało :D

@edit

Dziękuje za liki :)

11cbdc1.png

Opublikowano

po ostatnim update wystepuja bledy przy ladowaniu map powodujac crashe

niestety nic sie z tym nie da zrobic

leniviec.png

\\ n0 n00bz plx0r \\ p0wer gaming \\ gg: 3107912 \\ pomoglem..? to ucaluj swoja babcie w muszelke ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...