Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żal+9 sr 40 Vs Rib+9 sr 50

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie otóż mam żala sr 40 +9 kd potwora +5 i riba sr 50 +9 kd potwora +5 (mam je na serwrrze balmorze)

I mam pytanie nie mam jak tego przetestować co lepsze żal czy ribek ? Oczywiście like za pomoc !

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie ma porownania. Wystarczy zobaczyc wartosc ataku, od niej liczysz procent i wychodzi wartosc ze srednimi. Zdecydowanie zal, szczegolnie ze ma dmg bardzo wysoki, co rib z zalem nie ma szans konkurowac

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Hm , porównównanie ..

bron na 30 lv czy bron na 75 +9 z takim samym kd i prawie takimy samymi sr

Ogólnie to zielony rosół zmieszany z pociągiem nadjezdzającym według Eisteina jest dobry choc opium za 30 zł za strzykwake to zelony pendrive ma za to 2 gr .

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

hahahahahahahaha jaki spam, jeden napisał, że żal to już każdy co za neoo.

Zalożę się, że jak by ktoś napisał w pierwszym poście, że rib to by zapewne każdy tak pisał.

Z drugiej strony nie rozumiem modka który powinien zamknąć temat, ale jak widać modek olewa swoją pracę.

żeby nie było spamy to powiem jak wszyscy Żaaaal !

Opublikowano

ja tez powiem swoje zdanie :

Wole ribka (lepiej wygląda:F)

ale żal lepszy w postaci dmg

na przyszłość idz np na v2 uderz mobka zalem powiedzmy 2k i ribkiem powiedzmy 1.8k ale bez aury ogolnie ja tak zawsze testuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...