Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Pochwal się rankingiem.

snnoow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Nie mogłem znaleść na forum nigdzie takiego tematu więc założę sam :D

Jeżeli jest gdzieś taki to przepraszam,ale szukałem i nie mogłem znaleść.

Proponuję,aby każdy tu wpisywał swoje osiągnięcia(rankingi światowe) w danych trybach.

A więc jeżeli namiętnie męczycie jeden tryb gry tak jak ja SZTAB i chcecie się pochwalić rankingiem to możecie to zrobić tutaj.

Jak już mówiłem najwięcej czasu spędzam na graniu w trybie HQ i aktualnie znajduję się na 280 miejscu w rankingu.

Byłem trochę wyżej ale niestety jeżeli chodzi o rankingi to jest pełno ludzi którzy grali na fast XP albo poprostu grali w shakowanym lobby i tutaj najbardziej mi się serce kraja jeżeli chodzi o szybkie nabijanie expa bo poprostu niszczy to rankingi ludzi grających uczciwie :(

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Ja mecze dominacje :D moze nie jestem taki pro ale mam cos z 75k xDD (zdazalo sie ze koledzy grali a graja malo w fps wiec mieli staty 2:10 itp do tego campiac no i przez to zanizali mi baaaaardzoo miejsce w rankingu :D)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref Aktualnie jestem na 240 miejscu i cały czas wspinam się w górę :D

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...