Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newlongju

PeZeT1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, teraz wylaczyli te serwery ja gram na newlongju i jak beda wlaczone za 4 dni to kurde mi z exp ringa miną 4 dni bo mam akurat zalozony zbugowany i kurde mol chcialbym sie zapytac czy mi znikna jak oni je wylaczyli czy tylko bedzie to samo co przed wylaczeniem???

PARE PYTAŃ DOTYCZĄCYCH GRY:

1. czy jak mam 62 level i jestem b0dy i mam 6 punkt0w umiejetnosci do rozdania to moge wlaczyc tego skill hacka i miec silne na tym levelu bo cos mi nie wchodzi ten skillhack i jest blad jak kliklam w inject a robie wszystko wg instrukcji :PPP

2. Są jakieś bugi/kody korzystne dla gracza na newlongju, oprocz bugowania exp ringa i oprocz kodow /ski ??

3. Czy newlongju mają kasować, bo ostatnio coś mi sie obiło o uszy...

4. I czy jest jakieś spolszczenie do newlongju ?

Opublikowano

2. bug na 3 stronne i wir miecza powinien dzialac

3.watpie w to gdyż wczoraj byl GM i pisal tylko niewiem czy go dobrze zrozumialem ze maja w najblizszym czasie zmniejszyc lekko expi drop.Chca go bardziej upodobnic to metin2 pl itd

4.Niema, krążą pogloski o zangielszczeniu ale jeszcze go niewidzialem

Opublikowano

a wiecie czasami kiedy włączą newlongju ??

i pytanie jest takie: CZY JAK TERAZ MAM ZAŁ0Ż0NEGO TEGO EXP RINGA I WŁĄCZA SERWY ZA 2 DNI TO MI MINIE 2 DNI CZY SERWY SĄ WYŁĄCZONE KOMPLETNIE I Z EXP RINGA NIE UBYWA?

Opublikowano

exp ring raczej minie bo to jest tak traktowane jak byś był wylogowany ''chyba''

a co do bugu na 3 stronne działa on tak ze np jak chcesz uderzyć moba który stoi przed tobą zaznaczasz tego który stoji za nim i walisz 3 stronne wtedy ten co stoi przed tobą dostaje 3x większe DMG

a co do bugu na wir podczas gdy włączasz wir i sie wlacza ta animacja klikasz PrtSc ten na klawiaturze i wali x2 czy coś takiego ;P

• Dodaj nową pozycję...