Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje]Skrypt pod SMS Shop :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje skryptu lub osoby która wykona dla mnie skrypt umożliwiający graczom doładowywanie punktów na stronie serwera,

Wszystko polega na tym ze ktoś udostępnił mi troszkę nieznany plugin , który generuje kody w grze. Przykładem jest np : jakiś tam kod , dajmy na to "hfzsre" który po wpisaniu go wraz z komenda automatycznie doda osobę która go wpisała do danej RANGI !

Mozna również do kodu przypisać itemy , wirtualne pieniądze lub expa .

A wiec ponownie : szukam osoby która zrobi taki skrypt który jak napisałem wyżej umożliwi doładowywanie portfela na stronie za pomocą SMS oraz po wyborze opcji w sklepie i wymianie jej za punkty udostępni graczowi kod który może wpisać w grze by otrzymać dany item,range,kasę czy expa.

Na forum panuje zakaz handli wiec jeśli ktoś ma jakieś propozycje pisać na GG : 4944354

PS: to nie pod jakiś serwer hamachi czy tam 20 slot to pod poważny rozwinięty już serwer który ma się dobrze przez ponad 5 miesięcy :)

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...