Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak mieć 2 ubrane bronie.

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie dotyczace jak miec 2 ubrane bronie? Widze na filmikach i w grze jak nei ktorzy gracze maja np. m4a1 i scar l ubrane i graja oby dwoma raz ta raz ta. Wiecie o co chodzi. Pytanie szybkie wiec licze na szybkie i wyczerpujace odpowiedzi. Bede wdzieczny.

Opublikowano

ma wykupiony slot na 2 bronie kosztuje on 2500C na 1 dzień lub 8999 złotych creditsów na 90 dni. Czyli tak zwany boster kupujesz go własnie w tej zakładce.

Opublikowano

aha dzieki. A i zeby nei zakladac nowego tematu to: wiecie jak mozna sie bawic c4 u assulta? kladziesz c4 na samochod i jedziesz i jak widzisz czolg czy cos wyskakujesz i boom! I tu jest moj problem czy enginer tez tak moze z minami? Ze polozy mine na maske i jedzie i gdy widzi jakis pojazd wroga wyskakuje a samochod z mina na masce uderza i boom? Zalezy mi kto wie prosze o odpowiedz a kto nie wie niech sprawdzi na swoim inzynierze ok? Prosze.

Opublikowano

1.ale gdy poloze mine na pojazd i sam do niego wejde i bede jechal z tego co wiem to miny na pojazdy w ktorych ja siedze albo koles z teamu to mina nei wybucha tylko na pojezdzie wroga

2.Mam jeszcze dwa pytania zamykajace temat. Czy waszym zdaniem oplaca sie inwestowac kase w ta gre i czy w ogole oplaca sie w nia grac? Jak nie prosze o podanie z 2 przykladow gier podobnych do cross fire, wolf team, combat arms itp. Ale nie gry typu COD albo BF. Mi chodzi o gry majace swoje stronki, downloady, registery. Podobne do tych co podalem wczesniej.

3.Ile mniej wiecej wbija sie 25lv w BF P4f? Gram assultem.

A i SamFlynN fajnie by bylo gdybys wogole nic nei pisal w moich tematach, chociaz czasami pomagasz to mam uczucie jak bys caly czas uwazal sie za jakeigos Bossa. Denerwujesz mnie! Zawsze musisz dodac te swoje dwa grosze: widzę, że nie grałeś w Battlefield 1942. Tak nie grałem i co z tego?! Nie prosiłem o komentarze w co gralem a w co nie! Wiec zmień sie w stosunku do mnie albo bym prosil o: NIE UDZIELANIE GLUSU W MOICH TEMATACH!!!

DZIĘKUJE.

Opublikowano

30h O_o? od 1 do 25lvl? 30h? od 1lvl exp ciągle się zwiększa, nie ma takiego czegoś, że cały czas masz do wbicia 10tys expa, na 24lvl masz 600 tys do wbicia i mogę cię zapewnić że nawet od 24 do 25lvla nie wbijesz w 30h.Nie wprowadzaj ludzi w błąd

1.Nie grałem zbyt inżynierem, więc ci nie powim jak zakładać miny, ale jak założysz na pojazd wroga to automatycznie wybucha

2.Jeśli chcesz przetracić pieniądze, to to jest najlepsza droga do tego

3.Kilka miesięcy bez nołlajfienia

a.silva, dorośnij, nie obchodzi mnie co masz do powiedzenia, napisałem, że nie grałeś w Bfa 1942 nie dlatego, żeby cię denerwować, ale ponieważ pytasz się o coś co już od 10lat jest oczywiste, jeśli chcesz, żebym się nie udzielał, to nie pisz głupich pytań, jakbyś miał 14lat...

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...