Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzic na ile mam bana :>

Rowina19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz ticketa

10 more

Opublikowano

Kiedy dostaniesz bana na stronie można się normalnie logować. Między innymi w celu odwołania się poprzez ticket'a.

Ba, konto na głównej stronie G1, jest nadal aktywne, bana masz tylko na stronie WR.

Jak nic nie dostałeś na maila, to znaczy, że ban pernamentny. Zostaje tylko napisać ticket'a jeżeli faktycznie jest nieuczciwy. W innym wypadku nie masz co się fatygować.

32354141673387527780.png

Opublikowano

@up no jak kiedyś dostałem bana na 15 dni i też nic nie dostałem na emaila, więc nie zależy to od tego czy dostaje się bana na zawsze czy nie. I bana ma się na WarRock'a (w grze) a na stronce właśnie się nie ma bana. A ty napisałeś tak:

Ba, konto na głównej stronie G1, jest nadal aktywne, bana masz tylko na stronie WR.

Pozdrawiam, Mathias.

@down no ja rok temu gdy dostałem właśnie na 15 dni nic nie dostałem na email -_-

A chodzi Ci o napis blocked lub active? Bo mi chodziło o praktykę czyli, że na konto na stronce będziemy mogli normalnie wchodzić ale w WarRock'u już nie.

Opublikowano

@up no jak kiedyś dostałem bana na 15 dni i też nic nie dostałem na emaila, więc nie zależy to od tego czy dostaje się bana na zawsze czy nie. I bana ma się na WarRock'a (w grze) a na stronce właśnie się nie ma bana. A ty napisałeś tak:

Pozdrawiam, Mathias.

Na stronie masz zablokowane konto, ale tylko te z WR.

Sprawdź sobie w zakładce "Account" , będziesz miał napisane "blocked"

Jednak na głównej stronie G1, twój status konta nadal będzie "Active".

Co do bana. To też ostatnio dostałem na ok.15 dni, bez potwierdzenia. Tylko dlatego, że z początku miał być to ban na zawsze, dopiero później przeprowadzili mass unbany. Nawet na forum głównym Jericho napisał, że jeżeli ktoś dostanie bana na czas określony, zostanie poinformowany drogą mailową. Chyba na polskim supporcie, też gdzieś to przemknęło. Jak znajdę siłę, to poszukam...

32354141673387527780.png

Opublikowano

tak jak napisał kolega wyżej

jeżeli ban jest nieuczciwie nadany , masz możliwość odwołania się za pomocą napisania ticketa "support"

a jeżeli dostałeś bana za tzn "hacki" itp to zapomnij...

pozdrawiam wszystkich niehakujących

Opublikowano

tak jak napisał kolega wyżej

jeżeli ban jest nieuczciwie nadany , masz możliwość odwołania się za pomocą napisania ticketa "support"

a jeżeli dostałeś bana za tzn "hacki" itp to zapomnij...

pozdrawiam wszystkich niehakujących

po pierwsze to nie są "tzn" tylko hacki...

po drugie nie musiał ich wgl używać...

po trzecie koto zostało zablokowane nie tylko po to żebyś napisał ticketa ale gamersfirst to nie jest jedna gra warrock o.O

po trzecie czekaj jeszcze może dojdzie coś na email.

jeżeli nie dojdzie do jutra napisz ticketa.

graphic.png

Opublikowano

TZN ?? to oznaczenie takzwane , wypowiadałem się o hakach i innych wspomagaczach , jeśli ich używał to proste iż dostał bana i nie ma na co liczyć

a natomiast jeśli tego nie robił to racjonalne że przy niesłusznym banie może pisać support

po pierwsze to nie są "tzn" tylko hacki...

po drugie nie musiał ich wgl używać...

po trzecie koto zostało zablokowane nie tylko po to żebyś napisał ticketa ale gamersfirst to nie jest jedna gra warrock

o.O

po trzecie czekaj jeszcze może dojdzie coś na email.

jeżeli nie dojdzie do jutra napisz ticketa.

dobrze dobrze , pozjadałeś wszyskie rozumy , wypowiedzieć się nie można wariacie..

Opublikowano

Jak pisze Ci status konta. Banned to na jakis czas (powinno pisac na emailu), a blocked to na zawsze :)

Jak wejde na www.gamersfirst.com zaloguje sie , dam warrock i profile to mam "

Status:Blocked

Lecą lajki dla all

@2 Wszystko wyjaśnione ban 4ever do zamknięcia ;x .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...