Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smok i inne bosy - jaka postać?

brayantgk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, posiadam woja skille g-p 78 LvL eq dobre... gram z kolegą, więc gdy on sb leci na smoka lub ja to jeden z nas nie ma co robić praktycznie... ;/

Ja osobiście wybrałem WP, dobry dmg, można również iść na dt metki mordu, bossy itp.. 100% drop

Kolega wybrał Szamka pomoc, mówi ze smok na niego nie ma abs'ow, w PvP jest dobry i na komnate jest też spoko...

Więc co wy byście wybrali? skille only będa G... moze pozniej P

Mi tutaj najbardziej chodzi o Smoka z groty... wiec jezeli nie ma absow na szamana to moze wkladac nie zle dmg... więc? ^^ licze na jakiej porady

Opublikowano

Mi się zdaje że na takie bossy najlepszy BM albo Archer.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

No nie wiem wybierz sobie coś z magią na atak czyli WP albo Body ;] Co tam wolisz ;)

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Skoro mówi się, ze BM wymiata w PvP to z bosami też nie powinien mieć problemów tymbardziej jakby był bez obstawy.

Opublikowano

Moim zdaniem lepszy WP na 75lvl+ koxi nawet w pvp da rozproszenie (jak jest na P) i woj np. body śpi ;) W expie też jest dobry moim zdaniem najlepszy.

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Opublikowano

do expa to sura wp, a do bossow nie ma konkurencji z archerem. Luk zwieksza dmg z polimorfi , jako jedyna bron wiec archer jest podstawa na bossy

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

@Ref

Jeszcze mnie to nie do końca przekonuje... ;x

Prosze o więcej opini...

Jak na razie góruje WP ale jeszcze mam wachania nad Daggerem/WP/Archerem/Pomoc smoka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...