Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival/hamachi/bukkit Welcome

xtiger54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My server is good.

Czuj się zaszczycony , zostałeś zaproszony na mój serwer!!!. Tak to nie żart wystarczy , że będziesz miał od 10 - 16 lat i pozytywne nastawienie do wspólnej gry. Poniżej znajdziecie opis mojego serwera. Jest to nowy serwer , ale nie chodzi mi żeby wam zaprezentować budowle , lecz o to żeby się z wami zaprzyjaźnić i wspólnie pograć.

Opis :

Obecna ilość graczy: 3

Administratorzy : Adam,xtiger64,jarhead.

Bukkit: Tak.

Typ: Survival. [ Nie taki że gracze mogą robić co chcą i się napierdalać ]

Nazwa hamachi : NoKurwaServer

Hasło sieci : 123

Ciekawe pomysły Administratorów : Wielka kopuła w której będzie winda do podziemi gdzie rozbudujemy miast / rozbudowanie gór/ Metra w szklanym tunelu pod wodą. Pomysły jeszczę nam wpadną xD

Pluginy:

Nie wymienie wszystkich bo nie mam fotograficznej pamięci. Kiwi Admin, Auto Save , World Edit , iConomy , World Guard, AutoKick,LWC. itd...

Zakończenie :

Słuchamy się administratorów. To jest najważniejsze prawo serwera.Wierze , że razem z wami rozbudujemy naprawde piękne miasto lub wioske. Dlaczego wymagany wiek 10-16 ? Dlatego , że mam 13 lat i nie chciałbym grać z jakimś dorosłym . Bardziej będe się rozumieć z moimi rówieśnikami. Jestem jeszcze za pomysłem żeby gadać przez skype. Zdecydujcie wy. Gdy będzie wystarczająca ilość osób na moim serwerze zrobie white list. Niektóre pluginy nie działają dlatego mam zamiar wgrać jeszcze raz nowe pluginy [ pokombinuje się ] Powodzenia i Zapraszam.

xtiger54.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem. Ktoś wchodzi na moją sieć i normalnie z nim gadam , a potem zapytał się mnie o adma i powiedziałem nie i wyszedł. Na adma trzeba zasłużyć i nie dam go tak odrazu jak was jeszcze nie znam

xtiger54.jpg

Opublikowano

nie polecam tego servera admin nie ogarnienty daje bany za nic itp ...

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...