Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Instalowanie gier

Nestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z instalowaniem gier otóż nie widzę paska instalacji i nie mogę wybrać dysku np 'D' tylko instaluje się zawsze na 'C'. nie mam tak ze wszystkimi grami ale z większością mam ;/ np miałem problem z GTA SA, Gothic II a nie miałem z BulletStormem o co chodzi ? .

mam win 7 64

damjian.png

Opublikowano

Podczas instalacji wybieraj instalację niestandardową.

Jeżeli nie masz takich opcji to może te gry automatycznie się instalują na dysk C?

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Podczas instalacji wybieraj instalację niestandardową.

Jeżeli nie masz takich opcji to może te gry automatycznie się instalują na dysk C?

nawet jeżeli są takie opcje to nie mam możliwości ich wybrać. klikam na Setup i płyta zaczyna chodzić i się instaluje automatycznie

damjian.png

Opublikowano

nagraj demko jak coś instalujesz.

Dokładnie, nagraj to postaramy się pomóc, bo nie wiem czy omijasz, czy po prostu taka gra, też mi się to raz zdarzyło.

//No to czekamy :) // - zielinskipawel4

Opublikowano

Nie.

Gothic II nie można zainstalować obojętnie na jakim dysku, on sam wybiera dysk docelowy zainstalowany.

W Windows 7 jest nim dysk C.

OndteAw.png

Opublikowano

Hmm... a normalnie nie możesz przenieść folderu z C: Do D:? Potem utworzysz skróty i takie tam bajerki...

10906.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...