Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy działa godmode ?

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa tematu dośc nietypowa przyznaje...

No to jak widziałeś to działa więc co to za pytanie..

To spamowanie to najwiekszy minus tego hacka :C...

Z tego co wyczytałem ma to być do 26 lutego ;))

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

tak ale tam jest bez scana bez niczego :D tak na slepo xD wiec jaki keyloger moze byc xdd wiec sie pytam .

Widze bezpieczeństwo hahaha :D

No nie wydaje mi sie żeby admin forum tego hacka wstawiał keyloggery no way.Patrząc po komentarzach wszystko jest wporządku nie ma co sie martwic o keya

Opublikowano

a wirusow niema :P ? bo mam avasta ale on do dupy +_+ bo komp dzialal perfect a jak pobralem z 20 cheatow troche wolniej chodzi a avast nic nie wykrywa ;s

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Nawet jak wykryje wirusa to jest on niegroźny ;).

Nawet ktos tam napisał że działa tylko ten spam go denerwuje z tego :D.

Ale jezeli tak sie boisz wejdz do subforum hacki i wejdz w MiniVipa od odysa fajny hack tez pograsz ;)

Opublikowano

mam cheaty ale tylko w tym jest godmode i mozliwosc miniguna bez speca :P to chyba hack na tego miniguna nie ? bo watpie zeby hacker kupowal nx xD

1359121200-U261555.png

Opublikowano

mam cheaty ale tylko w tym jest godmode i mozliwosc miniguna bez speca :P to chyba hack na tego miniguna nie ? bo watpie zeby hacker kupowal nx xD

Chyba ze go widziałeś na Cabin fever ostatnia runda wtedy mogl miec miniguna bez speca ;).

Jeżeli nie to właśnie tak działa God Mod jak napisałeś minigun bez speca a jak spamował o BrutalCheaters to pewniak hack niby fajny ale troche głupota bo screen i ban jak spamujesz :s

Opublikowano

Nie radze pobierać, bo robicie tylko reklame jak murzyni bo w końcu po to dają za free żeby rozpowszechnić a potem kase za vipa hapać.

A god mode działa, wczoraj na snd wbił typ był super spy, miał god mode, albo 999 hp nie wiem jak to jest, wiem tlyko że nie dało sie go zabić ....

Opublikowano

a minigun :P ? a i tego spama nieda sie wylaczyc?

Spama nie da sie wyłączyc

Propo miniguna to mozesz miec przeciez widziałeś to po co pytasz :D

Opublikowano

@Up

OPK to coś , że widzisz all graczy w jednym miejscu i możesz ich zabić .

Tak naprawdę oni chodzą po mapie , ale ty widzisz ich w jednym miejscu .

Opublikowano

jaki net framework czy cos takiego potrzebny do tego hacka ;p ? jak cos to poprosze link do pobrania ;p bezpieczne ma byc ! :D

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Masz z strony Microsoftu

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992

Opublikowano

a co to robi z kompem tak wogole xD?

NET Framework 3.5 jest środowiskiem uruchomieniowym wymaganym do uruchamiania programów stworzonych za pomocą .NET 3.5. Zawiera te same biblioteki co .NET Framework 3.0 oraz kilka nowości. Należą do nich: Windows Presentation Foundation, Windows Communication Foundation, Windows Workflow Foundation i Windows CardSpace. Ich zadaniem jest m.in. ułatwienie komunikacji pomiędzy aplikacjami oraz ułatwienie tworzenia funkcjonalnego interfejsu użytkownika.

/Down no bez kitu w google masz tyle definicji ze szok poczytaj troche tak czy owak program pomaga nie przeszkadza nic strasznego z kompem ci nie zrobi

Opublikowano

nic nie zrozumialem ;/

2. nie jebnie czy cos mi przez to komp ? xD

decydujac sie na haki zadajesz taki glupie pytanie ...

pamietaj ze nikt ci nie zagwarantuje 100 % bezpieczenstwa przy tego typu programach , moze lepiej sie naucz grac bez tego no chyba ze jestes taki slaby ze sobie nie radzisz , moze zmien gre .... polecam minecrafta :D

Opublikowano

nic nie zrozumialem ;/

2. nie jebnie czy cos mi przez to komp ? xD

Spokojnie... Komputer ci nie wybuchnie... To są podstawowe programy aby hack działał poprawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...