Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Kolejny tuta jak okiwać trial w kbot

hugo-DO&SF-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukałem i takiego tutka nie było słaby w ty jestem więc jak coś link w

"

poprosze. Więc potrzebne nam będą: Konto (byle jakie oby miało wolnego triala w kabocie), VPS lub własny komp (VPS lepszy zresztą dowiecie się później) i myślenie logiczne więc zaczynamy.

Zakładamy VPS (nie dotyczy ludzi którzy wolą swoje kompy)

Ściągamy kbot-a

www.kbotik.com

Odpalamy konto i bocimy do puki nam się chce

:)

Ważne! nie może nam przerwać połączenia z netem (jeśli bocimy więcej niż 24h! dlatego lepszy VPS) bo później nie zaskoczy mój najdłuższy czas bocenia na trialu to około 60h.

Miłego bocenia pozdrawiam i nie pisać że każdy to wie dzieki.

Opublikowano

;OOO

po 1. restary serwererów - relog ..

po 2. każdy to wie

po 3. face palm

Wow relog kbot omija :) tzn. po restarcie nie zawsze włącza się w kbocie logowanie :O kazdy nie każdy nowi nie wiedzą prosiłem żeby nie dodawać głupich komentarzy...

@up sorka dyslektyk i te sprawy poprawione

Opublikowano

Np. Ja nie wiedziałem ;) Tzn. dziś kolega mi na gg napisał. Ok 2h przed tym tutkiem ;) Masz lajka za robotę ;)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano
BrakNickó przestan krytykowac, napisal dobry tut ktory dziala i nie kazdy to zna:) wg twojej logiki najlepiej nie pisac wcale bo wszystko juz znane i kazdy wszystko wie. wiec po co forum?? a co do tuta to ja tak robilem ok 30 h chyba i potem cos mi z netem zamulilo i po boceniu;/
Opublikowano

Wifi Ci przechodzi przez ścianę ? o.O

dla NASA nawet takie coś się nie śniło, skoro jesteś jebanym dyslektykiem to pisz za pomocą GOOGLE, lub kup sobie słownik poprawnej polszczyzny.

Pozdrawiam.

Opublikowano

dla NASA nawet takie coś się nie śniło, skoro jesteś jebanym dyslektykiem to pisz za pomocą GOOGLE, lub kup sobie słownik poprawnej polszczyzny.

Pozdrawiam.

Kurwa mać , idź ty i człowieku jebnij się o ściane i zrozum co napisałes , i zrob tak za kazdy razem gdy piszesz post.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Wiesz co to Wi-Fi? internet radiowy kretynie... albo coś w ten deseń. Problem? nie czytaj tego co napisałem i sprawa rozwiązana znasz wszystkie bugi tutki itd.? nie dzielisz się to wypierdalaj.

Kurwa mać , idź ty i człowieku jebnij się o ściane i zrozum co napisałes , i zrob tak za kazdy razem gdy piszesz post.

Ciekawe kiedy Cię dopadne w "Lubię" poza tym zostaw dzieci. Dziecko dostanie internet i już wielki kozak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...