Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zacząć ?

senukiQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem że będziecie uważać to za spam ale chciał bym zacząć grać w Mu... Ale nie wiem jak się do tego zabrać. Podał by ktoś linki do rejestracji, download, oraz wytłumaczył trochę początki ;)

1 link 1x 5* ;) A za podpowiedzi 1 podpowiedź 2x 5 :)

Z góry dziękuje i pzdr :>

Opublikowano
Podał by ktoś linki do rejestracji, download, oraz wytłumaczył trochę początki wink.gif

boże...a co ty mózgu nie masz i nie możesz se w googlach znaleźć...?

Opublikowano

1. wchodzisz tu

To jest ukryta treść, proszę

2. klikasz sign up jak nie widzisz tego kliknij tu

3.uzupełniasz

User ID login

4 - 20 characters od 4 do 20 literek icyferek

Password hasełko

6 - 20 characters od 6 do 20 literek i cyferek

Re-type Password powtarasz hasełko

Email Address emaila wpisujesz

@

Gmail is temporary NOT available. nie da sie narazie na gmaila wysyłac (mi przyszeł email na gmaila_

Date of Birth data urodzin

MaleFemale chlopak czy dziewczynka ^_^

Country kraj

Enter the code przepisujesz kod z obrazka

klikasz ze przeczytałes regulamin i submit i czekasz na emaila w emailu klikasz w linka i masz juz konto

4.

z tad sobie sciagasz klijenta mi najlepoiej z torrentów sie sciagało (najszybciej)

5. teraz instalujesz chyba nie bede opisywał jak bo to juz dzieci w podstawówce umia....

6. odpalasz gre czekasz az si zaktualizuje

7. teraz jak juz Ci sie poscsciagaja aktualizacje wchodzisz na storne i logujesz sie i klikasz start game tam wyskoczy Ci aby zainstalowac cos do odpalania gry zapomniałem co ale to trzeba sciagnac i zainstalowac.

8. po zainstalowaniu tego odpalasz main na pulpicie powinno Ci sie pojawic main lub mu (ikonka) klikasz w nia potem wchodzisz w mozille lub IE potem dajesz na link z punktu numer 1. wpiszujesz login hasło i klikasz start game i wlacza Ci sie gra

9. wybierasz serwer Valhalla jest nowym serwerem Midgard i Helhei msa stare i jest na nich w chu** pokopiowanych jeweli (nie polecam tych dwoch)

10. logujesz sie w grze login juz masz wpisany tylko haslo wpisac.

11. robisz nowa postac

12 nie wiem czy to dalej aktualne ale dawniej dalo sie zrobic tlyko tkai nick pierwsza litera KONieCZNIE duza reszta juz jak leci bez poslich znakow i znakow specjanych typu!@#$%^Y&&*()

13 wybierasz nowa powstala postac i klikasz start game

14 have fun ^_^

Opublikowano
co do tego nie zgadzam sie

14 have fun happy.gif

same turki graja i wytrzymać się nie da :D

turkow ja tam nie widywałem ale mozliwe ze sa

ja pamietam za starych czasow jak jesczez Maya valhalla i Wigle było jak był ks z brazylami to były czasy teraz to juz nie to Mu co dawniej na Helheimie i Midgardzie tez było znośnie dopókie nie pojawiło sie dupe teraz jakos nie czuje tego klimatu Mu

ale jakby nie było grałem ze 2 dni i tylko Brazyli widziałem ewentualnie Hiszpanow i Portugalczyków no i kilku ruskich ;d