Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft serwer 60 slotów, 24/h, PREMIERA 21.02.2012r, IP- BatCraft.pl

marcin638

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak , gowno powiedziales o servie , a za duzo o vipe co swiadczy ze zapatrujesz sie w 90 % na zarobek . Moje zdanie .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Powiem tak , gowno powiedziales o servie , a za duzo o vipe co swiadczy ze zapatrujesz sie w 90 % na zarobek . Moje zdanie .

godomogo Ty twierdzisz, że ja patrze w zyski. Tak owszem to prawda strasznie zależy mi na tym aby serwer działał jak najdłużej.

Zdarzając na mój status materialny nie jestem w stanie utrzymać ów serwer przez okrągły rok. a wracają do pytania o serwer, myślę

że opisałem to co chciałem, jak wspomniałem wcześniej serwer jest nowy więc nie ma wiele do opisania. a co chciałbyś wiedzieć o serwerze ??

Opublikowano

hmm IP niedziala ale jezeli szukacie budowlancow do np jakis budynkow czy wierzy ekstremalnych budowni to ja mge nick Adamos98

Na wstępie masz napisane premiera 21.02.2012.

A jeśli chodzi o ,,budowlańców'' to narazie podziękujemy. Wbij na serwer jutro od 10.00 i jakiś Admin przyzna Ci działkę na której będziesz mógł budować co Ci się żywnie podoba.

Opublikowano

marcin638 IP niedziala

Powtarzam odpowiedź po raz kolejny, SERWER czynny od 21.02.2012 Dzisiaj naprawiamy z Adminami końcowe błędy i bugi.

o 10:00 nie sory ale mam szkole :)

Nie znaczy to, że serwer będzie włączony tylko o 10.00 we wtorek. Serwer będzie chodził od dnia 21.02 24/h :)

Opublikowano

Chłopie: stawiasz wielki poważny serwer z 60 slotami, a robisz takie rażące błędy w opisie:

image.png

Jeszcze to napisałeś dużą czcionką na czerwono żeby jeszcze bardziej raziło

facepalmq.png

Opublikowano

zalosne. To samo odczucie co kolega. Komentuje tylko zeby zgnoic autora bo az sie noz otwiera.

80% opisu to vip.

Reszta nic? Jeden admin co chodzi do podstawowki. Padaka

Opublikowano

UWAGA

CraftServe.pl Jeszcze nie zaksięgował wpłaty na serwer ze względów technicznych otwarcie przekładamy na jutro o tej samej godzinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...