Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP-PL.net weryfikacja][Rejestracja]

Sorin07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzoooooo wielki problem,ponieważ z 500set razy próbowałem zrobić ten test:http://rp-pl.net/cockpit.php?action=cockpit&cockpit=verify

A zawsze miałem tylko 1 błąd a i tak nie udawało mi się go zrobić.

Za każdym razem gdy próbowałem było:

Popraw następujące błędy: Któraś z odpowiedzi została wypełniona nieprawidłowo.

I nigdy mi się nie udawało, więc proszę o pomoc:

1 Jedziesz sobie spokojnie i zauważasz samochód uciekający przed dwoma radiowozami, jak zachowasz się w takiej sytuacji? Będę gonił radiowozy próbując je strącić z jezdni.

Zjeżdżam na pobocze i czekam, aż policja przejedzie, a gdy to nastąpi znowu wracam na ulicę.

Zaczynam gonić radiowóz, bo jestem ciekaw tego co się stanie, będę starał się pomóc w złapaniu przestępcy.

Postaram się jak najbardziej ułatwić pracę policji nie przeszkadzając jej oraz będę trzymał się daleko z tyłu jeśli będę ciekaw wydarzeń. 2 Porwał cię gang, grożą ci, że cię zabiją. Co zrobisz? Będę próbował zabrać jednemu broń i zabić ich wszystkich.

Będę próbował się wyrwać i uciec tak daleko, aby cię nie złapali.

Spróbuję ujść z życiem w sposób RP i zrobię to co mi każą.

Zacznę spamować na /b, wyzywać ich. 3 Co oznacza skrót CK2? Character Kill

Combat Kill

Camera Kill

Car Kill 4 Czy możesz zabić lub pobić inną postać z powodu OOC? Mogę, ale tylko za zgodą gamemastera lub administratora będącego na serwerze.

Nie mogę tego zrobić, bo ta sprawa nie ma związku IC z moją postacią

Mogę, przecież to tylko gra, nie prawdziwe życie

Mogę to zrobić nawet bez zgody gamemastera/administratora, bo mnie obraził w grze i nie ma to znaczenia czy OOC czy IC 5 Jesteś bardzo dobrym policjantem. Niestety zostałeś zwolniony z pracy. Co możesz zrobić? Wykorzystasz swoje doświadczenie i tworzysz firmę ochroniarską.

Starasz się dostać do organizacji przestępczej, a kiedy dostaniesz się do organizacji starasz się zabić lidera.

Kontynuujesz grę dalej nie będąc w policji.

Robisz strajk utrudniający wyjazdy policji z komisariatu jak i blokujesz wejście do komisariatu. 6 Gracz oferuje ci na /w sprzedaż samochodu, co robisz? Odpowiadam mu na /w, że chcę kupić wóz.

Odpowiadam na /l "Nie kupię od ciebie pojazdu".

Piszę /report, gdyż jest to IC w OOC.

Nie kupuję samochodów od nieznajomych. 7 Znajomy oferuje Ci na PW przemalowanie, bądź naprawę wozu za darmo. Co robisz? Zgadzam się, w końcu zaoszczędzę kupę forsy.

Nie zgadzam się, bo mogę zostać przez to ukarany.

Zgłaszam go administracji poprzez komendę /report.

Zgadzam się pod warunkiem, że zrobimy to podczas nieobecności administracji. 8 W radiu słyszałeś o wyjątkowym koncercie (Evencie) gdzieś w mieście, ruszasz tam. Jak będziesz zachowywał się będąc na miejscu? Będę robił wszystko, by inni gracze nie bawili się za dobrze, używam przy tym cheatów oraz innych wspomagaczy.

Gdy tylko dojadę na miejsce zacznę uprzykrzać życie zespołowi Administracyjnemu, będę odgrywał akcje non-rp, by administracja miała co robić.

Będę starał się dobrze bawić, będę brał czynny udział w całej akcji.

Zadzwonię do kolegów zapraszając ich, postaram się pomagać administracji w spokojnym przebiegu eventu 9 Kumpel nabił Ci BW, bo byłeś AFK, co robisz? Proszę kumpla, by wezwał pogotowie i odegram obrażenia.

Czekam, aż stan BW minie.

Okłamię administrację i wymuszę unBW.

Proszę o unBW, a gdy je dostane zabiję kolegę. 10 Czym jest DeathMatch? Wykorzystywanie informacji OOC w IC.

Jest to wykorzystywanie bugów, które znajdują się na serwerze do celów własnych.

Zabijanie osób bez powodu.

Uderzanie w daną osobę, bez żadnej akcji Role Play.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...