Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy warto wrócić?

McGrasus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zadać pytanie czy warto wrócić na serwer, ostatnio trochę cheatowałem (parę miechów temu) i nie chce zebym np zagrał 3 miesiące a potem dostał bana bo cheatowałem na innym koncie. No i czy ktoś by zagrał na 1 koncie ze mną, chodzi o to że np. ja będę rano a ten ktoś od 18 do 21/22.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Ale chce zeby nic po nich nie zostało, bo nie pamiętam gdzie mam te wszystkie hacki, wszędzie pobierałem do innego folderu i tak się nazbierało.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Ale chce zeby nic po nich nie zostało, bo nie pamiętam gdzie mam te wszystkie hacki, wszędzie pobierałem do innego folderu i tak się nazbierało.

Pobierz Ccleanera i wyczyść nim resztki po hackach.

Bana nie dostaniesz nawet z tymi hackami na koncie (chyba ze jakis neo kid z niemiec) cie zreportuje zrobią skan kompa i wykryją hacki wtedy ban więc nie warto lepiej sie postaraj i sproboj powywalać te resztki po hackach

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ściągnij jakiś program do czyszczenia kompa, np. CCleaner lub Advanced System Care, pousuwają niepotrzebne śmieci z dysku. Jak chcesz mieć 100% pewności że komp jest czysty, to najlepiej zrobić formata i po problemie.

Opublikowano

A czy w folderze ze starym combat arms jest coś tam zapisane jak podpinałem coś pod engine.exe czy coś ?

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

A czy w folderze ze starym combat arms jest coś tam zapisane jak podpinałem coś pod engine.exe czy coś ?

Możliwe najlepiej jak masz instalke skasuj tego CA i zainstaluj nowego tak dla bezpieczeństwa nie zaszkodzi ;)

@down

Starczy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Możliwe najlepiej jak masz instalke skasuj tego CA i zainstaluj nowego tak dla bezpieczeństwa nie zaszkodzi ;)

Chciałbym to zrobić ale to tylko kwestia czasu, mam zbyt wolnego neta żeby pobrać te duże patchy. Właściwie to jeśli jest to myślę ze wystarczy na nowo hshield'a zainstalować.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...