Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runy Caitlyn

ostroman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam zamiar w niedalekiej przyszłości kupić sobię runy pod caitlyn i tutaj moje pytanie jakie są najlepsze?

Full kryt? Full ad? Flaty czy per lvl?

Opublikowano

A 3 esencję jaką? i esencja AD per lvl czy flat?

Flat. Runy mają Ci pomóc w early game. Potem większość Twojego dmg pochodzi z itemów. Wszystkie quinty AD.

Nie potrzebujesz armor pen, bo większość osób na normalach lub <1300 elo nie kupuje armora (strzelam, że na tym poziomie jesteś). Pamiętaj, że z samych masteries masz 10% na start i jak potrzebujesz pomocy to zbieraj na last whisper.

Opublikowano

full armor pene ^^ mozesz zrobic polowe pene polowe per ^^

No, szkoda że Cię matematyka nie lubi. Widziałem parę dni temu doładne liczby i wychodziło na to, że moja strona jest (naj)lepsza, a dokładniej AD marks zamiast Armor pen. Ktybai

Opublikowano
Ja mam a. penet+armor+m. resist I w sumie nie najgorzej mi się z nimi gra.
mark ad

seal armor

glyph magic resisty per level

quint ad

Żadne z tych.Moim zdaniem

Marki - armor pene

Seale - armor

Glyphy - magic resist

Quinty - 1 armor pene 2 attack damage

Na ch*j ten magic resist, w early game nic ci nie da, a i w late nie uratuje.

Opublikowano

Na ch*j ten magic resist, w early game nic ci nie da, a i w late nie uratuje.

Jeżeli nie znasz się na grze to może posłuchasz rady kogoś, kto wie trochę o tym, co mówi?

Opublikowano

Krótko i ogólnie:

http://www.mpcforum....14#entry4019314

WAI FLAT AD MARKZ: Przewaga na lane, większy dmg, łatwiejsze last hitowanie. Obliczone, że są lepsze od armor pen. + masz wystarczający armor pen z masteries na start, a w late kupujesz last whisper.

WAI FLAT ARMOR SEALZ: Obrona przed przeciwnym ad carry. Flat, bo jest lepsze niż per lvl w pierwszych minutach.

WAI MR/LVL GLYPHZ: Są efektywniejsze w mid/late od flat mr. Głównie do ochrony przed AP carry w mid/late. Dla przykładu Caitlyn ma na start 30 MR, na 18 lvl z runami będzie mieć 30 (base) + 24,3 z samych run. Lepiej niż 30, huh? Do tego quicksilver sash (Jakoś 50 MR i Cleanse na 60s cooldown) No ale tak, jebać MR bo nic nie daje.

WAI FLAT AD QUINTZ: Jeszcze więcej przewagi na lane, jeszcze większy dmg i jeszcze łatwiejsze last hitowanie.

No i oczywiście najlepszy powód: Bo tak grają najlepsi i większość z 1600+ ELO

No ale ok, leć full dmg czy chuj wie co. To już akurat Twoja strata.

Opublikowano

Nie ma co, 24.3 magic resa uratuje mi dupsko, nie?

Jak już powiedziałem rób co chcesz. MR/lvl glyphs to najlepszy wybór ATM. Jak chcesz być słabszy to bądź :<<<<

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...