Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Odnośnie komend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postawiłem własny serwer hamachi na bukkicie. Wszystko gładko pięknie, pluginy wgrywam itp. Aż tu nagle pewnego czasu, chcę sobię zmienić gamemoda aby wlożyć zbroję. Piszę w czacie /gamemode ******* 1 (survival) i nic. Właśnie w tym tkwi problem, nic na czacie się nie ukazuje ani Uknown command, ani o permisji. Proszę was o pomoc i dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam.

@Edit Chciałem zaznaczyć, że jeszcze inne podstawowe komendy nie działają, takie jak /tp, lecz działają komendy /give i /time.

Opublikowano

Jak chcesz zmienić na survival to:

/gamemode ******* 0

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

@up Ktoś nie doczytał lub mnie nie rozumie...Powtórzę: Ta komenda NIE działa...Nic na chacie nie pisze....

Opublikowano

/gamemode ******* 1 (survival) i nic. Właśnie w tym tkwi problem, nic na czacie się nie ukazuje ani Uknown command, ani o permisji.

Nie działa Ci z 1 a skoro masz creative to 1 nic nei zmieni, aby zmienić na survival zamiast 1 musisz wpisać 0

Opublikowano

@up Dzięki i mój błąd bo nie wiedziałem że 0-survival :D. Plus dla obu

A jednak plusa nie będzie, nadal nie działa nawet jak to dam i w permissions i serwer.properties.I inne komendy też nie :(

Opublikowano

Wymień pluginy, masz może essentials? Wtedy spróbuj /gm

Opublikowano

Załóż od nowa serwer proste ... bo jak zmienisz w properties. to wszyscy będą mieli gamemode'a

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

@2up Essentials mam,nawet EssentialsSpawn, spróbóję.

@up Najprościej co nie :)

Nie działa, trza chyba zrobić tego reseta lub jeszcze pogrzebie w permissions. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...