Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Zablokowane rozmowy w grze

bulafilip5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! ostatnio denerwowali mnie gracze typu sprzedam premium!!!! to chcialem ich podenerwować pisząc ciągle na WR i mi rozmowy zablokowali pisze you have been muted czy jakoś tak. ILE MOŻE TRWAĆ TA BLOKADA??? MAM JUZ JĄ OD SOBOTY. DAJE LAJKA ZA POMOC ;D

nie reklamujemy stron.

Opublikowano

Teraz nie ma jakiegoś określonego czasu.

Mają z tą opcją pewne problemy, ponieważ chcą ją rozszerzyć na spammerów, tak aby nie mieli już możliwości zasypywania nas ofertami hacków w lobby.

A znając G1 jak się za coś zabiorą to na początku wynika z tego więcej problemów niż korzyści.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Tak jak 2up napisał ale dodam coś od siebie, że gdy blokada nie wyłączy Ci się do jutra bo wtedy minie 72h czyli 3 dni to pisz ticketa. I wtedy może Cię od blokują a jeśli nie to czekaj cierpliwie lub do następnego uptade'a.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

A umie ktos napisac ticketa po angielsku w tej sprawie i wie gdzie go wkleic bo poradniki sa stare i inaczej sie wysyla teraz. dam like

nie reklamujemy stron.

Opublikowano

Jak go wklejić??

1.Wchodzisz na oficjalną strone wr i logujesz się

2.Nastepnie klikasz Support (jest obok Logout w górnym prawym rogu)

3.Wybierasz gre i język

4.Klikasz Contact US (jest po prawej stronie w menu)

5.no i piszesz...

a co do napisania to chyba dasz sobie rade....?? :P

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

o ludzie mi zawsze po godzinie odblokowują tylko nie możesz nic pisać bo to ci dodatkowo przedłuża muted...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...