Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA][Pytanie]Propozycja/Pytanie dotyczące GTA IV

Golfiasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam dla was pewną propozycję a zarazem pytanie dotyczące GTA IV.

Propozycja brzmi następująco, mogę zrobić dokładny poradnik w formie filmiku do instalacji modeli pojazdów, broni, ewentualnie dźwięków. Chodzi mi o dokładny poradnik z podmianą nie tylko modeli ale także: handling.dat, carcolors, vehicles.ide czy plików dotyczących dźwięków. Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to podaje

filmiku mojego autorstwa.

A moje pytanie to: Czy was interesuje taki materiał i jeśli tak to jakie jeszcze mody oprócz w/w was obchodzą.

Opublikowano

Twoje filmy są lepszej jakości, ciekawsze i miło się je ogląda, rób bracie z chęcia skorzystam !

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Sorry napisałem do GTA San Andreas. Ale już poprawiam.

Tutaj masz poradnik (pierwszy wynik w Google:D)

To nazywasz poradnikiem wysokiej jakości? Ja będę mówił opisywał dokładnie co zrobić a nie puszczał peje w tło i pisał w notatniku :O
Opublikowano

Rób chłopie rób! Nadajesz sie do tego :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano
Rób chłopie rób! Nadajesz sie do tego :)

Jeszcze troszkę poczekam bo wyświetleń przybywa. Myślę że po malutku będę coś tam obmyślał jak dokładnie i porzadnie cały proces opisać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem że post pod postem ale przy okazji odświeże temat.

Otóż wreszczcie powstał poradnik, tak więc zapraszam was do działu FILMY bądź też bezspośrednio na filmik:

W poradniku dowiecie się jak zainstalować modele pojazdów oraz broni, oprócz tego pokaże wam jak edytować pliki takie jak handling.dat, vehicles.ide, carcols.dat i weaponinfo.xml. Pokaże też instalacje Simpe Native Trainer'a oraz jego podstawową obsługę.

Opublikowano

Bardzo fajny poradnik miło się oglonda ten filmikmaby tak dalej

POZDRAWIAM 3ureka1

Ghost-Rider-flame-chain.gif
Opublikowano

Jak można robić z tego poradniki, przecież to jest banalnie proste.

Chyba że serio na ziemi są takie nie ogary to spoko ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...