Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Infection mode. (zarazony)

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam pytanie odnosnie tego trybu zarazony poniewaz juz wiem jak w niego grac ale on sie nieco rozni od tych co np. ogladalem na YT.

A glownie nie chodzi mi o sama gre tylko o lobby. A wlasciwie lobby ktorego nie ma. Bo jak zobaczycie sobie wlasnie ten tryb na YT to ludzie zawsze (przynajmniej Ci co ja widzialem) przed zaczeciem gry podlaczaja sie do lobby tak jak do normalnego np. TDM'a. A ja zeby grac w ten tryb musze wchodzic w opcje->serwery dedykowane->wlacz przegladarke->wchodze w serwery i tam wlasnie mam ten zarazony. Ale przez to ze wchodze do gry w taki wlasnie sposob, nie zalicza mi on K/D i nie dostaje za niego expa(nie wiem nawet w sumie czy sie za niego dostaje exp, ale w sumie dlaczego nie przeciez to w koncu tez tryb jak jakzdy inny no nie? :P Ale co do K/D to jestem pewny ze mi powinno zaliczac bo na YT mowili...). A moje pytanie brzmi:

Jak mam wlaczac ten tryb zeby zanim rozpocznie sie mecz miec do wyboru 2 mapy i rodzaje broni tak jak bym normalnie wybieral mape np. w TDM'ie? Bo teraz jak dolaczam sie do jakiegos serwa to nie wiem czy tam bede gral np. Striker vs. knife czy MP7 vs. knife czy jeszcze cos inne ;/

Z gory dzieki za wszystkie odp. i sry ze bez pl znakow ale mam ang wina.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o serweru dedykowane to będą panowały tam zasady człowieka który stawiał ten serwer.

Jeżeli chodzi o podliczanie statsów to na serwerach dedykowanych nie są one podliczane oprócz nie których (nie wiem czy nawet nie można nazwać oszustwem granie na takich serwach) tak samo jak fastXP.

ALE możesz stworzyć sobie taka własną grę w trybie zarażony tylko że musisz mieć ludzi którzy będą z Tobą grali.Poprostu wchodzisz do lobby,zapraszasz ludzi wybierasz MECZ PRYWATNY--> USTAWIENIA i masz tam do wyboru MAPY,TRYB,OPCJE wchodzisz w TRYB wybierasz ZARAŻONY pózniej możesz wejść w opcje i tam masz STWÓRZ KLASY i możesz sobie wybrać z jaką bronią będą ZARAŻENI i z jaką OCALENII co do map to w sumie nie za bardzo wiem bo da się wybrać tylko jedną i chyba dopiero po skończeniu mapy możesz zmienić na następną.

Jak byś mial jakieś pytania to pisz bo nie wiem czy za bardzo nie zamieszałem :D yo

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Tak,chyba że znajdziesz serwer dedykowany który będzie odpowiadał Twoim wymaganiom.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...