Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Własna Strona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zakładam Wlasną stronę internetową na której chciałbym dodać takie odnośniki jak np. Forum , Aktualności, i tp.

Tylko chciałbym dodać od siebie odnośnik Kontakty.

To już zrobiłem tylko jak to klikne to wyskakuje biała strona i coś tam pisze jakiś błąd i tp.

Jak to zrobic żeby tam wyskakiwał moj meil , nr. telefoonu , gg i tp.

Czy muszę robić stronke html.?

Strone zakładnam na portalu bnx.pl

Mam nadzieje że wiecei o co mi chodzi dokładnie o to cy musze robić stronke z kontaktami oddzielnie i dodac link w tej nazwie cy da sie toz robić jakoś inaczej.

Opublikowano

Zainstalowałeś tam jakiś skrypt czy od podstaw sam piszesz?? Na bnx o ile się nie mylę jest php-fusion od razu..

żeby coś ci się wyświetliło musi tam być do tego link i stronka musi być w html ewentualnie w notatniku ale to będzie wtedy brzydko..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

No to jak bnx.pl to masz w panelu admina do dodania nawigację, dodajesz sobie forum + odnośnik itd.

Jak chcesz ją pisać, to formularz w php do tego szkielet w HTML. Reszta w HTML, polecam kurshtml.edu.pl.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...