Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SpamBot] Reaver - VB.

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak się już tak chwalicie swoimi wyczynami w VB itp. to może ja też zacznę.

Napisałem, tym razem sam od A-Z spambota, takiego bardziej lepszego niż wcześniej.

W pierwszym polu tekstowym wpisujemy tekst jakim ma spamować, zaś w drugim czas (1000=1s).

Jak wpiszemy w drugim np. 1000 to klikamy ok, a następnie start jeśli wpisaliśmy tekst w pierwszym polu.

http://speedy.sh/ZYXTq/SpamBot-by-Reaver.exe

https://www.virustotal.com/url/83242a8a38e66ffad91ede9c86d03427ea759242b4b344f01cfc48728fc684c1/analysis/1329750786/

SS:

http://screenshooter.net/9719842/rnumane

Nie dodawałem żadnych pierdół typu ikonka, czy jakaś grafika, bo to zbędne jest.

Działa w 100% w grach, testowałem.

2009 - słyszysz mnie?

Gość                
Opublikowano

To spambot na forum czy GG co? :D

Opublikowano

Działa na GG/Skype (czat)/TS (czat), i inne takie komunikatory oraz gry z czatami jak np. Metin, ale musi być włączony. Jak go wyłączysz/zamkniesz to nie bd spamował.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Czyli 4 linijki w au3 ;<

While 1
Send("spam");
Sleep(200);
WEnd

Mało twórcze ;D

W VB będzie nieco więcej bo trzeba jeszcze z GUI wpisać tekst :<

Pokaż jak to działa na globalach MT2 :D

Opublikowano

Walić autoit. :D

Bynajmniej na razie.

Nie mam teraz żadnego globala MT2, jak się zaopatrzę to wstawię film.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ewolucja, coraz to lepsze robisz :P. Dodaj jeszcze możliwość konkretnego zaznaczenia ile razy ma wysłać tekst lub przez jaki czas ma wysyłać :).

obraz24.png

Opublikowano

SpamBot zawsze się przyda aby wkurzyć jakiegoś znajomego xD

Co do bota wszystko działa i ok. Ale żadnej oprawy graficznej nie ma... Dodaj ją i będzie wszystko lepiej wyglądać.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

to zbędne jest.

Zbedne sa kolejne spam boty w VB, ktore w zasadzie niczym sie nie roznia. Mogles chociaz pomnozyc wpisany czas przez 1000, zeby uzytkownik wpisywal liczbe sekund, bo nie kazdy wie ze ma wpisywac w mili.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam się z UP było dodać w Label info co jest co, bo jak dla nie to to jest słabe. To jest nie całe 5 min roboty, dodaj może możliwość, że będzie spamować przez daną ilość czasu i będzie spoko.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Niema sensu prowadzić dalej tej dyskusji, bo nigdzie nie prowadzi.

Ten spambot, to taki trening, porobiłem jeszcze parę programów, ale nie sensu ich tu wrzucać.

Temat do kosza.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...