Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak zrobic taki montaż.

aLowPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Mam pytanko, jak ludzie robią takie montaże, że przebiega np postac, ale nie widac tego celowniczka (hud) zielonego?

sygnaturkalow.png
Opublikowano

To wyższa szkoła jazdy..

Nagrywasz frapsem obrabiasz sony vegasem i zawsze coś fajnego wyjdzie 3-4 montage i nauczysz sie takich rzeczy ;).

W media masz wiele pięknie sklejonych montage można pooglądać większośc tego jest obrobiona sony vegasem wystarczy pobrac i sie poprostu bawic poki nie zrobisz swojego wymarzonego montage.

Jeśli jesteś ciekawy jak zrobić cudny montage w sony vegasie odsyłam do google wiele poradników jest na necie ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To bedzie tak z ta postacia.

Zapraszasz kolege i on przebiega a ty go nagrywasz. Frapsem trzeba nagrywac jak najwieksza jakoscia. A co do tego ze nie widac celownika to bierzesz do reki granat i odpinasz ta zawleczke ale go nie rzucasz. Kurde nie wiem jak ci to wytlumaczyc. Nagrywasz go tak aby ten zielony celownik byl wyskoko a potem to juz w vegasie przybliżasz ta postac kolegi i wychodzi a celownika nie widac bo jest poza przybliżeniem. Mam nadzieje ze zrozumiales.

Znam sie nieco na robienu montage w vegasie, wiec jak bedziesz mial problemy to wal na pw.

beznazwygr.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ziomek @up wyjaśnił ;D

EOT

W sprawie tematu pisz do mnie.

W sprawie motnage pisz do niego xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...