Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czy to działa ?

PeCeT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie generatory/boty to FAKE.

Myslisz ,ze ktos by wstawil takiego bota dla kilku lapek na yt??

Patrz co pobierasz bo w kazdym pliku moze byc niewykrywalny key :D

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Fake, dlaczego? Ponieważ ukrył pasek na dole ekranu, miał tam otworzone świeże konto, i te, na którym było te 195UP, zalogwał się na swieże wpisał w programie bajera, zminimalizował coś tam niby się załadowało otworzył inne okno przeglądarki na którym było zalogowane konto z 195UP i tyle. Zresztą skan inny niż nazwa pliku i te prymitywnie komentarze dodane w tym samym czasie -.-. I ten opis:

(...)Następnie wyłącz antywirusa, niektóre antywirusy znajdują tam coś, ale inaczej nie potrafiłem napisać, spróbuje poprawić.(...)

A ja się k*** pytam, po co? Skoro skan czysty, zero wirusów ? Poprostu Keylogger, albo inny złośliwy program psujący komputer.

@Edit

I taka mała ciekawostka, spróbujcie dodać komentarz a wyskoczy komunikat:

Komentarze mogą nie zostać opublikowane do czasu zatwierdzenia ich przez przesyłającego.
Opublikowano

Haha gówno, fake, zobaczcie sobie 20 sekunde jest nazwa "mmarek69" a potem po dodaniu darmowych "upów" w minucie 1:44 jest nagle nazwa "markopolo669" nie no, nawet największy debil który troche uważa by się skapnoł że to oszust...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...