Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołg premium do 1500g

Michas303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem sobie dzisiaj wszystkim pewnie już znany Komputer świat gry. Muszę kupić jakiegoś dobrego czołga premium do 1500g. Nie chodzi mi tu o żadne scouty, mediumy itp. tylko solidny czołg ciężki. Taki żeby jak najmniej HP tracił, żebym nie bał się wyjechać na otwarte pole wiedząc że zaraz polecę na strzała. Jestem też skłonny do kupienia drugiego egzemplarzu czasopisma, tylko jeśli dzięki temu będę mógł kupić lepszego czołga.

Z tego co czytałem to T-25 jest dobrym wyborem. A jak wy myślicie ?

Opublikowano

Witam. Kupiłem sobie dzisiaj wszystkim pewnie już znany Komputer świat gry. Muszę kupić jakiegoś dobrego czołga premium do 1500g. Nie chodzi mi tu o żadne scouty, mediumy itp. tylko solidny czołg ciężki. Taki żeby jak najmniej HP tracił, żebym nie bał się wyjechać na otwarte pole wiedząc że zaraz polecę na strzała. Jestem też skłonny do kupienia drugiego egzemplarzu czasopisma, tylko jeśli dzięki temu będę mógł kupić lepszego czołga.

Z tego co czytałem to T-25 jest dobrym wyborem. A jak wy myślicie ?

jak chcesz coś cięzkiego i mocnego to kup jeszcze 6 gazetek i Lowe kup

Opublikowano

No pewnie. Sram pieniędzmi. Pomyśl. Jakbym mógł to bym kupił i 30 takich gazetek...

To nie pisz że chcesz zajebisty czołg:

-wali na 1 hita

-nie do ubicia

i masz 3000golda.

sam mam golda sporo i od paru dni nie wiem co z nim zrobić.

Opublikowano

za 1500 golda chcesz pozadny solidny i twardy ciezki czolg? :D powodzenia z premium to chyba tylko Love i KW5 to takie koxy xD reszta i tak to 1 moze 2 strzalowce xD

PS: mam obydwa czolgi i sa swietne ale na to raczej trzeba troszke kasy zabulic...

Opublikowano

Nie chodzi mi tu o czołgi za 7,5k golda... Tylko czołg za 1500g. Tak trudno się czyta pierwszy post ? Wiem że za 1,5k golda super hiper mega czołga mieć nie będę, ale przecież są chyba dobre czołgi w tejże sumie ? Bo tak to po co by je robili...

Opublikowano

Według mnie mając 1500g to możesz się zastanawiać nad kupnem tylko T-25 albo Churchil. T-25 ma troszkę mniej hp od Churchila chyba coś koło 50, natomiast T-25 ma lepsze działko, więcej obrażeń ale wolniejsze od działa Churchila które zachowuje się jak karabin półautomatyczny. Jeździłem T-25 i powiem że za bitwę gdzie jedziesz i giniesz zarabiasz 5k a za taką gdzie coś zadasz dmg to do 30k. Rykoszetny pancerz, średnio celne działo i stosunkowo wolne o penetracji bliskiej 100mm a największą wadą to chyba może być przyspieszenie czołgu, ogólnie moc silnika.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Nie ma żadnego czołgu za 1500 golda pasującego do twoich wymagań.

Jeżeli chcesz solidny czołg ciężki, którym nie będziesz się bał, że padniesz na strzała to potrzebujesz więcej golda. Za 1500 golda to najlepszym wyborem będzie T-25, Churchill, a za 1750 Ram-II.

Osobiście posiadam czołg Ram-II, który ma pancerz odbijający pociski z czołgów gorszych od siebie. Ma całkiem dobry silnik, ale niestety jego prędkość maksymalna to tylko 37 km/h. No i oczywiście działo QF czyli quick firing (po Polsku szybko strzelające), które jak sama nazwa mówi jest niesamowicie szybkie i ogólnie jest całkiem dobre (jak każde dotychczasowe działo Brytyjskie w wocie). Czołg ten jest moim ulubionym czołgiem premiumowym (a mam ich małe stado).

Najcięższym możliwym czołgiem za taką cenę będzie Churchill. Co do pancerza to na papierze jest on bardzo ładnie opancerzony. W rzeczywistości będzie podejrzewam też całkiem dobrze. Działo może być za to problemem, bo może i ma to samo działo co w Ram-II gdzie je bardzo chwaliłem, ale jest to czołg ciężki, który nie może zajechać przeciwnika od boku, czy tyłu, jednak walcząc z czołgami na swoim poziomie da radę. Churchill ma też całkiem dobry silnik i zwrotność.

Tak już podsumowując to polecam Churchilla, którego najsłabszym punktem jest działo, ale najbardziej spełnia twoje wymagania.

Opublikowano

Jednak zakupiłem t-25. Pierwsze wrażenia? Niesamowite. Czołg odbija bardzo dużo strzałów, umie naprzykrzać życie. Zjechałem do 0 tigera i arla. Bardzo długo trzymałem prawą flankę razem z KW i VK na mapie Kopalnie. Super. Teraz tylko zarobić dużo kredytów, pokupować moduły i zarobić jakoś golda żeby przekonwertowywać exp :)

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...