Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] DiabloModa, aby wgrac na server

Pokplas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zrobilem server itd... i teraz szukam jakiegos pro diablo moda z duzą iloscia klas itemow oraz umiejetnosci exp i lvle wszystko mi jedno aby w premium byli zajebisci i zeby wszystko smigalo poprosze rowniez jak to wypakowac gdzie itd

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

okej znalazlem fajnego diablomoda tuta i chce się spytac czy musze miec jakąś bazę danych czy samo bedzie zapisywac lvle w csie? i powiedzcie coto są cvary i moduły jakbyscie mogli :)

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Wydaję mi się ze samo będzie się zapisywać. Nie jestem pewny

Moduły - możesz włączać lub wyłączać, np. tak jak tam w tym modzie możesz włączać kolorowe napisy itp.

Cvary - ustawienia serwera są różne cvary zależy od moda np. szybkość wybuchu c4

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Cvary wpisujesz w amxx.cfg cstrike/addons/amxmodx/config/amxx.cfg

Na samym dole...

Moduły odblokowujesz w cstrike/addons/amxmodx/config/modules.ini

Nvault zapisuje ci na serwerze wszystko(nie potrzeba bazy danych) .Zapisuje to bodajże w cstrike/addons/amxmodx/data i gdzieś tutaj...

Chciałbym powiedzieć jeszcze,że taki zapis przez nvault jest najgorszym zapisem,ponieważ może ci się plik usunąć(wina hostingu) lub po prostu gdzieś źle wczytać,dlatego większość ludzi korzysta z Bazy danych...

Opublikowano

a i jeszcze mam pytanko ściągnąlem taki plugin co na dole ekranu po podlozeniu bomby odlicza czas do wybuchu c4 i na ostatnie 10 sekund leci muzyczka niedlugo wybuchnie bomba itd.. i aj to mam w sound/misc/bomba.wav ale ludzie tego nie pobierają po prostu jakby tego nie widzieli jak to naprawic?

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

A dodałeś nazwę tego pluginu do plugins.ini?

Pokaż mi najlepiej swój plugins.ini

Znajdziesz go addons/amxmodx/config

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...