Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojawia mi sie BlueScreen i komputer mi sie restartuje przy odpalaniu metina ;( POMOCY

Gambo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzien dobry ;( no wlasciwie nie taki dobry poniewaz wczoraj robilem format komputera i mianowicie gdy chce odpalic metina wszystko ladnie pieknie sie patchuje metek sie wlacza a gdy ma sie pojawic okno z gra robi mi sie blue screen i komputer mi sie restartuje ;( nie wiem dlaczego... moze jakiejs wtyczki mi brakuje czy cos pomocy ;)

Opublikowano

Moim zdaniem po formacie muszisz net fromeworka zainstalować. przeskanuj komputer na partycji d i c zależy jakie tam masz. Odinstaluj i zainstaluj na nowo clienta i zobacz czy działa.

Opublikowano

Wyczyść kompa programem CCleaner.

NET Framework:

http://www.microsoft.com/downloads/de-de/details.aspx?FamilyID=0a391abd-25c1-4fc0-919f-b21f31ab88b7

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ja jak mialem bluescreeen to zapomnialem jak pulpit wyglada, nie dalo sie formata przez bios zrobic, musialem u kumpla dysk podlaczyc i format.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...