Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] Lee Sin Jungle...Co i Jak?

Randomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy forumowicze,

Mam do was taka prozbe, otoz kupilem lee sina i na lini spoko ale zdaza sie ze trzeba isc nim do jungli a ja troszke nie ogarniam w jungi lee sina. A wiec tu moja prosba wytlumaczcie mi jaki build i jak co robic.

Dziekuje Za Uwage

Randomek ;)

Opublikowano

@up nie ty jesteś od tego tylko moderator -,-

Leesin jungla to bardzo dobry wybór, lecz często banowany na rankedach :P zaczynamy vampiric scepterem, butki, lataryna, mercurki, warmog lub mallet, atma - potem sytuacyjnie. Zaczynasz "E", maxujesz pierwsze "W", potem "Q". Zaczynasz od Reda, ew. wcześniej wraithy, golemy, gankujesz topa :) ogólnie tutaj za bardzo się nie różni od innych jungli poza tym, że nie masz many i zaczynasz od reda, a blue oddajesz od razu midowi :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

szata + 5 potek > butki > latarnia > merkurki

jungla jest bardzo łatwa, zaczynamy od słabszych, chyba, że ogarniesz reda. pierw robisz E, później W i Q. gdy będziesz miał już wszystkie maxujesz full w W, żeby wampiryzm i lifesteal był.

praktycznie na 3 lvlu już możesz spokojnie gangować na midzie.

Opublikowano

gdy będziesz miał już wszystkie maxujesz full w W, żeby wampiryzm i lifesteal był.

Whaaat? Chyba sobie kpisz. Maxuje się Q > W > E, co Ci da LS skoro nic nie będziesz praktycznie zadawał dmg? Gdzie tu sens ganków?

Wraithy > Red > Gank > Golemy > Wraithy > Wolfy > Blue dla mida / supporta / siebie.

Maxuj Q > W > E.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

• 3 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest niekaktywny od ponad 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...