Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z wyborem odpowiedniej postaci

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. juz od dluzszego czasu zrobilem sobie przerwe od gry, poniewaz nie moglem zdecydowac kim sobie zagrac, i pomyslalem ze "odwyk" dobrze mi zrobi i w koncu podejme decyzje, ale niestety tak sie nie stalo i wciaz nie wiem kim grac. chcialbym postac uniwersalna, do pvp expa, dropu ogolnie wszechstronna... na eq troszke bym mial (gram na s16) mam 17KD, item typu parta+9 kd+4 pvp, sokola NNO,zelak,ebo 5B wiec na jakies eq bym wyskrobal( obecnie mam mentala 65 M8 M8 M6, moze nim kontynuowac???) wszystko pozostawiam Wam, moze cos doradzicie:) dzieki z gory za pomoc.;)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Polecam Body ;]

Jest to bardzo szybko i dobra postać ;] Do expa daje rade w pvp też niezła. Metki rozwala najszybciej ;)

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

dokładnie body to najbardziej uniwersalna postać nadaje się i do expa i do dropu i pvp też lux mental niestety nie radzi sobie najlepiej z expem na wyższych lvlach ew. Proponuje wp świetna postać do zarobku i expa w pvp jest dobra na wyższych lvlach a strach w grocie to miazga xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Woj Body albo Sura WP, dwie świetne postacie, dobre do expa, pvp, wszystkiego. ;d

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

co do pytania o eq mentala to mam to ktore napisalem w 1szym poscie + PŻ'ty 1.5k, smocza+9 1.5k hp i jakies abs'y;) mam jeszcze daggera 69 m9 m8 m6 m4 ale ninja kox w pvp, ale nie umiem nia zarabiac ani nic poza pvp:P bodziaka mam jednego 65, ale skille porazka bo 3x M3;/ czekam na jeszcze jakies podpowiedzi^ ^

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...