Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] z playsafecard błąd

Sillver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczesniej pisałem z innym błedem tera to samo właczam wybieram metode akceptuje klikam kontynuuj i ch*yna wczytuje i nic sie niewyswietla . ;( help

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Sprawdź na steam czy czasami nie wykorzystałeś już tego kodu i nie masz dodanych tych 5?+. Wejdź na

https://customer.cc.at.paysafecard.com/psccustomer/GetWelcomePanelServlet?&language=pl

i sprawdź swój stan konta na tej karcie. Ja kiedyś tak też miałem, to myślałem, że mi kasę zabrali a się okazało, że wpłaciłem ją na moje konto steam a nawet tego nie zauważyłem. ; p

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

sprawdziłem jest 20pln

Teraz niemoge wpłacic bo pisze "

Stan konta twojej karty paysafecard jest za niski na pokrycie otwartej kwoty (0,37 EUR). W celu przeprowadzenia żądanej transakcji skorzystaj z dodatkowych kart paysafecard. "

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Euro ma teraz 4.19, na karcie masz 20zł, a na steama możesz wpłacić MINIMALNIE 5jełro

5x4.19=20.95PLN

Wiesz już czemu nie możesz wpłacić czy dalej będziesz udawał głupa?

Gość Pexior05
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/560018-problemblad-przy-dodawaniu-srodkow-na-konto-steam-po-przez-payup-paysafecard/

Kolega Xewka wytłumaczył, w razie dalszych problemów pisz PW, otworzę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...