Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neostrada TP 20mb

GrauinPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zamierzam przedłużyć umowę Neostrdy TP. Obecnie mam 2mb szybkości i chciałbym mieć 20mb.

Tylko nie wiem czy moja linia pociągnie taką szybkość.

Proszę o powiedzeniu co mam podać aby się dowiedzieć lub gdzie to pisze.

Z góry THX

Fast!!!!!!!!!

Opublikowano

Jeżeli chcesz przedłużyć umowę na 20 mb wejdź na ich stronę główną i sprawdź ile ciebie to będzie kosztowało , oni mają to doskonale rozpisane ;D , dodatkowo możesz zadzwonić do ich konsultanta , on na pewno ci pomoże. Aby sprawdzić czy możesz mieć takie połączenie , musisz mieć po pierwsze odpowiedni modem lub router , który może odbierać tyle MB i nie ma nałożonego limitu i sprawdzić gdzie najbliżej twojej miejscowości leży tranzystor , możesz wypytać sąsiadów lub skontaktować się z elektrownią lub tp

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

sprawdzić gdzie najbliżej twojej miejscowości leży tranzystor , możesz wypytać sąsiadów lub skontaktować się z elektrownią lub tp

O co ci chodzi z tym tranzystorem ?

Opublikowano

To od niego zależy , czy będziesz mógł poprawnie odbierać twoje należyte MB które kupiłeś , jeżeli np. tranzystor leży z 5 - 6 km od ciebie, nawet połowa tego co kupiłeś może do ciebie nie docierać ;D ode mnie przykładowo leży z niecałe 2 km i również mam 20 Mb i funkcjonuje mi należycie ;D

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Hmm.. wizualnie przypomina rozłącze kablowe , tyle że jest większe :D

A jaśniej to coś w stylu tego co trzyma kable , które przesyłają prąd :D

Ale spokojnie , jeżeli jesteś z większego miasta typu Wrocław , to tam na luzie złapiesz łącze , a jeżeli z typowego wiocho-miasteczka jak ja , to masz problem i musisz się bardziej z tym pilnować , aby nie przepłacać za coś czego możesz niemieć

Opublikowano

Dokładnie :D , przydzwoń i się dowiedz zanim sporządzisz z nimi (możliwie) niepotrzebną umowę :D

Opublikowano

Skoro masz tak blisko transformator to zapewne powinieneś mieć również dobre łącze internetowe , na luzie moim zdaniem może sporządzać nową umową ;D

Opublikowano

Witam,

zamierzam przedłużyć umowę Neostrdy TP. Obecnie mam 2mb szybkości i chciałbym mieć 20mb.

Tylko nie wiem czy moja linia pociągnie taką szybkość.

Proszę o powiedzeniu co mam podać aby się dowiedzieć lub gdzie to pisze.

Z góry THX

Fast!!!!!!!!!

Jasnowidza szukasz, który Ci zgadnie czy możesz 20mb neta wsiąść?

To od niego zależy , czy będziesz mógł poprawnie odbierać twoje należyte MB które kupiłeś , jeżeli np. tranzystor leży z 5 - 6 km od ciebie, nawet połowa tego co kupiłeś może do ciebie nie docierać ;D ode mnie przykładowo leży z niecałe 2 km i również mam 20 Mb i funkcjonuje mi należycie ;D

Ale kurwa pierdolisz ;o Przeczytaj sobie co to jest tranzystor najpierw.

Czyli, że na ogrodzie?

Skoro jesteś pewien, że tak blisko masz ten transformator, to zamów sobie to 20mb

Zawsze mi się wydawało że TPsa przekazuje neta przez kabel od telefonu, a nie po liniach elektroenergetycznych ^^

Opublikowano

Co do pierdolenia ...

Tranzystor to nie tylko to co piszą wikipedia , nazwa jest stosowana w różnych dziedzinach nie tylko fizycznych , które ów mogą być opisane lub nieopisane , to samo tyczy się transformatora , a tych pojęć jest jeszcze więcej

Jeżeli twoja wiedza odnośnie internetu kończy się jedynie na "kablach od telefonu" to udawaj kozaka w innym temacie

Opublikowano

Poprostu dzwonisz do nich mowisz ze jestes zainteresowany

oni potem mowia ze sprawdza czy Ci pojdzie te 20 mb. i oddzwonia

tyle ...

widze ze na tym MPC sami kalecy boli ich cos zamisat isc do lekarza pytaja sie tutaj

maja jakis problem zamiast go rozwiazac pytaja sie tutaj ...

za niedlugo beda pytania typu ucieklem z domu co mam robic ?

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...