Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q]Sponsorpay

ok99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie od ilu do ilu play4founds można zarobić na reklamach z Niemiec,Stanów Zjednoczonych i Wielkiej Brytani?Bo nie wiem czy chce ryzykować i zmieniać ip.

Opublikowano

Googluś pisał, że trzeba zrobić z 2-3 reklamy na polskim ip by go nie dostać.

PS:Chodzi mi oczywiście o darmowe reklamy xD

Opublikowano

Zagraniczne oferty lubią czasami nie dochodzić, mam na myśli brak wynagrodzenia za swoje męki. Wypełnij pierw 4-5 ofert Polskich, wiem - nie jest to wielka ilość nagrody, lecz takim sposobem uchronisz się przed banicją. Dopiero możesz wypełniać ankiety za naszych granic... np. zmienić proxy lub zainstalować i korzystać z programów zmieniający IP. Polecam AnonymoX, oczywiście jeżeli posiadasz Firefox'a albo i na każdą przeglądarkę Hide IP. Pozdro.

10906.png

Opublikowano

No to dziękuje wszystkim za odpowiedz.Chyba na razie zostanę na polskich ofertach.Na dzienne promocje wystarcza :D

I taka ciekawostka 3 dni temu kupiłem ak-47 za 690(około) p4f a zapłaciłem 200.Kocham takie bugi :D

Opublikowano

Ogółem SP daje nieźle bany i co do robienia zagranicznych ofert to różnie bywa, dostałem ostatnio bana a sprawdzam wczoraj SP i patrze już bana nie mam.

Zrobiłem 2 polskie i zmieniłem IP przez Aol'a zrobiłem kilka tak żeby do 1k bf dojść i bana nie ma. Dzisiaj wchodzę znowu bana nie ma, to najpierw 2 reklamy polskie i następnie znowu zmiana IP. 1k bf dzisiaj wbiłem bez bana.

Czyli zanim zacznę robić zagraniczne robię kilka polskich i jak na chwilę obecną bez bana.

U brata na lapku postępuję tak od tygodnia i też jak na razie jest dobrze.

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

Ja nie miałem bana zrobiłem z polskiego 3 oferty i robie raz na jakiś czas amerykańskie a później znowu polskie i tak dalej. Myślę że nie ma limitu.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...