Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wybór samochodu

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że ostatnio napływa wiele tematów z zapytaniem '' czy ten samochód jest dobry ? '' postanowiłem założyć temat w którym można pytać samochód, który chce się nabyć. Nie chodzi tu o to aby powiedzieć który samochód jest najlepszy tylko o opinie o samochodzie o którym chcemy coś więcej wiedzieć, a ktoś może miał z nim styczność. Najlepiej byłoby gdyby użytkownicy odpowiadali o samochodzie swoje ' za ' i ' przeciw '. Mam nadzieję że temat się rozwinie. :D

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Jaką macie opinie o BMW M3 E46... tak się tylko pytam. Chcę poznać wasze zdanie o tym autku.

10906.png

Opublikowano

Ja wiem tylko jedno z opini mojego kolegi, że strasznie woolno się rozpędza. Reszte może wyjaśnią Ci inni gracze.

EDIT: To tylko opinia mojego kolegi.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

strasznie woolno się rozpędza.

,,To chyba jeździmy różnymi autami." Mam go i:

-dobry v-max,

-duży impuls nitro,

-średnie sterowanie.

Polecam to auto na 40 lev za igc, bo nie kupuje się aut za boosty, które są za kasę w grze.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Powiedziałem przecież, że to jest opinia tylko i wyłącznie mojego kolegi. Ja z tym autem nie miałem przyjemności spędzić czas...

A od siebie mam pytanie o BMW GTS. Co o nim myślicie ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

,,To chyba jeździmy różnymi autami." Mam go i:

-dobry v-max,

-duży impuls nitro,

-średnie sterowanie.

Polecam to auto na 40 lev za igc, bo nie kupuje się aut za boosty, które są za kasę w grze.

Chyba te kilka zdań uświadomiło mi, że warto na kupno tego wozu, dzięki...

10906.png

Opublikowano

@up

Spoko :D

2x@

Wiem.

To auto to lepsza wersja zwykłej BMW M3 E46. Auto to ma większy v-max, przyspieszenie i średnie sterowanie. Jeździłem tylko chwile, więc niech inni się wypowiedzą, bo dużo o tym aucie nie wiem.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Lotus evora. Dobre autko.

-v-max-duży,

-duży impuls nitro,

-dobre sterowanie, lecz przy większych prędkościach ciężko wchodzi w zakręty.

Maclaren-b.dobre auto

-v-max-duży

-ogromne przyspieszenie i impuls nitro,

-sterowanie też niezłe.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Polecam samochód Dodge Viper

chłopie, jeździłeś tym autem? To po prostu złom. V-max słaby, sterowanie okropne, jedynie coś tam ma kopa.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja to jadę Kreosingiem CCX Czy jakoś tak wczoraj kupiłem. Może i wydaję kasę ale to moja sprawa. Polecam go... Lecz w nim jest 1 wada: Rozpęd ma wolny.. Wymienię kilka aut swoich i wady :

Mercedes-Jak się potrafi nim jeździć to dobrze. Lecz jak ma się małą wprawę w kierowaniu to nie radze.

Zonda F- Auto dobre całe ma kilka wad typu prędkość. Wystarczy być dobrym kierowcą a się wszystkie wyścigi wygra.

CCX- Dobre auto osiągi najlepsze w grze. Jak ktoś nie lubi iść drogą wbijania LvLi to radzę te auto kupić.

Jeszcze kilka mam :D Ale to potem dopiszę

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Polecam go... Lecz w nim jest 1 wada: Rozpęd ma wolny.

Zonda F- Auto dobre całe ma kilka wad typu prędkość.

CCX- Dobre auto osiągi najlepsze w grze. Jak ktoś nie lubi iść drogą wbijania LvLi to radzę te auto kupić.

mój komentarz:

CCX jest nastawiony na przyspieszenie i je ma NAJLEPSZE. I to nie jest naj auto w grze. Nie słuchaj EA. To auto nie jest warte swej ceny. I naj osiągi ma lamborghini murcialego. Mam CCX i złom się kurzy. Żałuje, że go kupiłem...

Zonda F. Auto jest nastawione też na osiągi, nie sterowanie, więc nie ma słabych osiągów.

@edit

KiemaK dobrze, ale potem napisz, że to Twoje zdanie, bo ktoś pomyśli,że tak jest i może kupi auto, a potem może żałować :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Skorpion ja oceniłem auto swoim zdaniem. Rozumiem też twoje zdania. Ale każdy kierowca czasem ma inne zdanie.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Ja zakupiłem już BMW GTS i powiem że jeździ się bardzo ciekawie, nie mam już boostów więc zastanawiam się nad jakimś T3 za igc, a więc to są moi wybrańcy :D

1. Audi R8 ' Darius '

2.Lamborghini Gallardo, to auto bardzo mi się podoba z wyglądu, a murcielago już mam.

3.Porsche 959, sporo osób mówi że jest dobre ale chciałbym zaczerpnąć waszej opini.

@off. Czy wy też myślicie że nazwa tematu jest zła ? Według mnie wybrałem taką co nie pasuje :/ jak by można zmienić na jakąś lepszą bbyłbym wdzięczny, na taką bardziej pasującą.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Z wymienionych aut polecam porshe 959. Dobre osiągi i świetne sterowanie.

@off

napisz jaka ma być nazwa to zmienie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No właśnie nie wiem, Oceny samochodów już jest taka nazwa, wymyśl jakąś dobrą może. Hm... może informacje o samochodach

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Z4 jak dla mnie to świetne auto na początek. Jeździłem nim na początku

- dobre przyśpieszenie

- świetna sterowność

- i w miare prędkość maksymalna

Według mnie, bierz śmiało i potem tylko szukaj części.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Jakie auto polecacie za boosty z t1? głównie chodzi mi o niezłe przyspieszenie i prowadzenie no i żeby wyciskało tak z 230 max 240 :) ?

Opublikowano

Nissan skyline 2000 gt-r. Na pro częściach jedzie mi 260 km/h bez nitra, a z koło 290. Wg mnie to naj auto t1. Dobra tez jest toyota mr2, ale mi nie przypadła do gustu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...