Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić z RP?

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Jestem nowym graczem lola, dopiero 12 poziom.

Dostałem 400 RP za to, że nowy jestem i teraz nie wiem na co je przeznaczyć.. ;)

Coś polecacie?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

kup ip boost albo exp boost pierwsze to ,że dostajesz więcej IP (kasy) a drugie expa na 4 mecze czy jakoś tak

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

teraz można szybciej refy robić, na 3 kupujemy xp boosta, 3 gierki i mamy 5 lvl :P a co do tematu to za 400 wiele nie kupisz, może jakiś skin w przecenie, ale jak napisał kolega kup boosty bardziej się przyda.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jak dużo powiększa expa, to?

2x i masz wybór - na dni, lub na winy. Ogólnie się nie opłaca i już lepiej tego IP boosta se jebnąć, w końcu lvl i tak Ci aktualnie nic nie da.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nie -.- to dodaje Ci dopalacz , coś jeszcze i jeszcze 3 paski ... za dobry mecz dostaniesz do 800PZ a za zero killi być może 200.Dopalacz to zupełnie coś innego :D

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Nie -.- to dodaje Ci dopalacz , coś jeszcze i jeszcze 3 paski ... za dobry mecz dostaniesz do 800PZ a za zero killi być może 200.Dopalacz to zupełnie coś innego :D

Ty trollu przestań spamować, bo widać zero pojęcia o grze... Za dobry mecz z IP boostem dostaniesz max ~~500IP z first winem. Kille nie mają znaczenia przy expie/ ip za mecz :) liczy się to czy wygrałeś i jak dużo trwał mecz :) i dostajesz losowo nie zawsze 50 pkt :P tzn im dłuższy mecz tym lepiej i jak wygrasz to już w ogóle siódme niebo :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

Chyba nigdy nie zrozumiem tej gry, przecież jak rozwali się szybko przeciwników, to powinno się więcej dostać. :D

Chyba jednak sobie zostawię je i poczekam, może znów wpadną jakieś za FREE. ;D

Dzięki wszystkim za wkład w temat.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...