Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Sion jungla ?

... sdX ... :**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwykle nim się jungluje, aby wyjść z elo hell. Pierwszy skill W, potem Q, w, na 4 lvlu E. Maxuj w > q > e. Summoner spelle najlepiej: smite + exhaust. Masterki chyba 21/9/0.

Btw. Jak już junglujesz to tylko AD.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Jak myslicie to jungla lepiej pod ad czy pod ap start z vampiric scepter i pozniej phantoma i butki speeda 3 skladac ? i phantom blood thrister itp? i gang co chcwile czy na jungle lepszy jest AP?

add.png

Opublikowano

Sionem? Nie , nie opłaca się wgl się do tego nie nadaje.Nie wiem czy dobrze napisze ale to tank i jego środowiskiem nie jest Jungla bynajmniej Siona

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Sionem? Nie , nie opłaca się wgl się do tego nie nadaje.Nie wiem czy dobrze napisze ale to tank i jego środowiskiem nie jest Jungla bynajmniej Siona

Ty się nie opłacasz... Sion na junglę bardzo dobry, chyba bardziej opłaca się iść w ap, maxować ochronkę, potem stuna. Wpadasz, stunujesz, walisz ochronkę, kolega z lane pare razy trafi i macie killa ;) masteries 21/0/9 lub 0/21/9 - wtf? przecież przedłużenie buffów to na junglera podstawa moim zdaniem dlatego 9 w uti :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ale AP to za duzo chyba nie ugra a ad to bije jak szatan a i ulti wtedy cos daje

AD Sion to late game, AP Sion early - sam wybieraj. Jeżeli odpowiednio dobrze ugrasz early to i w late będziesz wymiatać :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

No dobrze AP early ale co zlozyc i jak nim grac zeby wykerowac gre juz na poczatku jak ma wygladac jungla jak build\? Gralem nim pod AD jungle i ganki wychodzilly ladnie ,a jeszcze rozmyslalem nad opcja na poczatku zlozyc dorana putki na speeda biegania rabadona i po tym skladac phantom dancer 2x I wtedy to i co bylo by good? Co myslicie na ten temat?

add.png

Opublikowano

Ja nie gram nim jungli ale jak dla mnie to zaczynasz butki +3 potki -> berserki + kostur + wardy + zapał -> k. w. miecz > phantom + dowolna część z ie > w tym momencie masz tancerz + ie + berserki + kostur a dalej składasz to co potrzebujesz

Opublikowano

sion nie gralem w jungli ale tez sie zastanawialem. Darkkaj napisal ze E na samym koncu wydaje mi sie ze to blad (na lini na poczatku maxuje :P) maxujac E na poczatku masz gigantyczny dmg i w dodatku dodatkowe 300+ hp w late. sion tylko pod ad wlaczajac ulti jestes prawie niesmiertelny , masz taki life steal ze jak nawet 3 naraz cie bije to spokojnie zabijesz kazdego po kolei bez wiekszych obrazen

Specjalista
Opublikowano

junglować można wszystkim :)

kupujesz wapmpiryczny kostur i jazda

potem składaj latarnie i reszta pod AD

spelle to porażenie i flash/ignite

na początek daj W

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...