Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Cupons dla poczatkujacych

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,ostatnio pisało do mnie kilka os co to znaczy jak w trakcie gry pojawiła mus ie ramka z napisem cupon wiec postanowiłem stworzyć MiniTuTka w którym wszystko wyjaśnię.To zaczynamy :)

Zacznijmy od tego co to jest , jak je zdobyć i co ile się je zdobywa

Cupony są to karty które zdobywamy co 30 min.Na 24h możemy zdobyć tylko 5 takich kuponów. Słuza one po to abyśmy po uzbieraniu odpowiedniej ilości mogli wymienić jena darmowa bron.

Jesli zdobędziemy tokowy kupon pojawi nam się informacja w grze.Bedzie to ramka która wygląda tak:

aaacv.jpg

Gdzie możemy zrealizować nasze kupony?

Wystarczy kliknac na "Cupon Change booth" które znajduje się tu

66013275.jpg

Teraz mały opis co do czego służy

ta oto ramka z niebieskimi paseczkami informuje nas o tym ile minut musimy grac by uzyskać następny kupon.Z moich obliczeń wynika ze 1 paseczek jest to 3 min gry. Jak to obliczyłem? Jest to bardzo proste 30 min gry podzielić na 10 paseczków wynika ze 1 pasek to 3 min.

59845562.jpg

Te ramki które zaznaczyłem na zdjęciu informują nas o tym ile mamy i ile dziś zdobyliśmy cuponow.

(czerwona ramka są to cupony które zdobyliśmy dziś)

(zółta ramka są to wszystkie nasze cupony które możemy wydać)

92081319s.jpg

Do czego służą migające znaki zapytania przy okienku z bronią?

91652436.jpg

Te migające kwadraciki ze znakami zapytania służą po to abyśmy mogli sprawdzić cenę przedmiotu,wystarczy nakierować myszka na znak zapytania

27245316.jpg

Jeśli zdecydowaliśmy się kupić jakąś bron wystarczy sprawdzić czy mamy odpowiednia ilość kuponów i kliknąć "Exchange Items"

znajduje się ono w tym miejscu

54733686.jpg

Moj MiniTut dla początkujących dobiegł już końca,myślę,ze to ułatwi grę nowym ;)

PS: Sorki ze foty wyszły trochę nie teges :/ , oraz mala prośba do Moda jeśli Pan może to Cofnie Pan troszke %

Pozdrawaim,Areq94pl

Opublikowano

Przyda sie dla zielonych.

Ale chociaz moglbys wylaczyc hacka jak robisz screeny.. <_<

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Pierwszy poradnik o kuponach więc fajnie, że go napisałeś. Trzymaj Like za robotę. Zmień tylko kolory i wielkość czcionki. A tak to jest dobrze opisane.

Przyda się do momentu gdy będą kupony w WarRock'u.

Pozdrawiam, Mathias.

@/// O_o dzięki, że posłuchałeś i zmieniłeś. Teraz wygląda o wiele lepiej :D

Opublikowano

"mus ie " ? nowe słowo ? @up masz racje początkującym napewno się przyda. Temat spoko poza błędami np. "wy ika"

xtiger54.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...